ticketline

 

 

Poštovani korisnici,

 

U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije od 04. jula 2020. godine, da se Štark Arena od 06.07.2020. pretvori u Covid-19 bolnicu, obaveštavamo Vas da će se predviđena refundacija ulaznica za utakmicu KK Partizan NIS-Unics Kazan koje ste direktno kupili i platili gotovinom preko Ticketline prodajne mreže umesto na blagajni Štark Arene, vršiti na blagajnama stadiona FK Partizan.

 

Refundacija na blagajnama stadiona FK Partizan biće vršena u već predviđenom terminu od 13.07. do 18.07.2020. god. sa radnim vremenom od 10h do 18h.

 

Original ulaznice na donosioca moći će se uz lični dokument sa fotografijom refundirati za gotovinu.

 

Kao što je i ranije objavio KK Partizan NIS, refundacija nakon 18.07.2020. neće biti moguća.

 

 

Za sve eventualne nejasnoće...

 

Poštovani korisnici,

 

U skladu sa odlukom medicinskog kriznog štaba Republike Srbije od 29. juna 2020. godine, doneta je odluka da se zaustavi pozorišni program Beogradske letnje scene na Tašmajdanu.

 

U skladu sa tim, obaveštavamo Vas da ulaznice koje ste kupili preko Ticketline prodajne mreže neće biti dalje važeće, te da je potrebno da novac za kupljene ulaznice refundirate u narednom periodu, a najkasnije do 20.07.2020. na sledeći način:

 

- Zahtev za refundaciju sa svim kupljenim ulaznicama kao i kopijom kartice tekućeg računa na koji možemo izvršiti refundaciju novca pošaljite nam skenirane ili kao fotografiju  na mail adresu refundacija@ticketline.rs

 

- Original ulaznice ne morate vraćati, jer svakako neće biti važeće ukoliko predstave budu odigrane u nekom narednom periodu. 

 

- Nakon pri...

 

Obaveštavamo cenjene korisnike da će Ticketline prodajno mesto na adresi Bulevar Milutina Milankovića 1 (lokal 46) u periodu 28.06. do 12.07.2020. god. raditi po izmenjenom radnom vremenu:

 

-        PONEDELJAK – PETAK od 10-18h

-        SUBOTA I NEDELJA – neradni dani

 Hvala na razumevanju.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!