ticketline

PARTIZAN NIS - UNICS KAZAN

 

KK Partizan NIS će svoje stavove po pitanju završetka sezone kao i planova za budućnost izneti na konferenciji za medije u četvrtak, 4. juna 2020. godine.

Do tada se navijači mole za još malo strpljenja.

 

KK Partizan NIS se zahvaljuje svojim navijačima na ogromnoj podršci i strpljenu.

 

Poštovani korisnici,

Usled odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnih okupljanja u zatvorenim prostorijama sa više od 100 ljudi, radi prevencije i sprečavanja daljeg širenja korona virusa COVID-19, dobili smo informacije od pozorišta da su do daljnjeg otkazane sve pozorišne predstave za koje ste kupili ulaznice preko našeg servisa.

 

U skladu sa tim, obaveštavamo Vas da ulaznice koje ste kupili preko Ticketline prodajne mreže neće biti dalje važeće, te da je potrebno da novac za kupljene ulaznice refundirate u narednom periodu, a najkasnije do 31.03.2020. na sledeći način:


Ulaznice kupljene na nekom od prodajnih mesta Ticketline, uplatom na račun ili dostavom na kućnu adresu (sa dobijenim originalnim ulaznicama):

 

   &...

Poštovani korisnici,

U skladu sa izjavom Predsednika Republike Srbije saopštenoj na današnjoj konferenciji za novinare, da je doneta odluka, koju će Vlada Srbije ozvaničiti, da se zabrane svi skupovi u zatvorenom prostoru na kojima će biti više od 100 ljudi.
Obaveštavamo vas da je obustavljena dalja prodaja ulaznica za četvrtfinalni meč Euro Cup-a između KK Partizan NIS i KK Unics Kazan koja se igra 17.03.2020.
Svi dalji koraci u vezi sa do sada kupljenim ulaznicama biće objavljeni u što skorijem roku, kada KK Partizan kao organizator utakmice, donese konkretnu odluku u vezi sa tim.

Do tada molimo sve korisnike za strpljenje i razumevanje za novonastalu neplaniranu situaciju.

 ...

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!