SEZONSKA ULAZNICA - RK PARTIZAN 2020/2021

Pripremajući se za narednu takmičarsku godinu pustili smo u prodaju SEZONSKE KARTE za naše verne navijače..

 

 

Zbog novonastale situacije sa pandemijom virusa Covid-19 prodajno mesto Ticketline na Novom Beogradu NEĆE raditi do daljnjeg, a sve dodatne informacije o mogućnostima i načinima kupovine sezonskih ulaznica u narednom periodu možete videti u tekstu ispod.






 

Sezonske ulaznice RK Partizan za sezonu 2020/2021 od 31.oktobra će se prodavati ISKLJUČIVO online putem sajta www.ticketline.rs uz mogućnost plaćanja online karticama ili uplatom na račun kao i poručivanja ulaznica uz opciju dostave na kućnu adresu bilo da je u pitanju plaćanje pre isporuke uplatom na račun ili pouzećem kuriru prilikom isporuke. Rezervacija i poručivanje ulaznica na kućnu adresu može se izvršiti i putem call-centra pozivom na broj 011/2030-570 u radnom vremenu od ponedeljka do petka od 10 do 17 časova.

 

U našoj sedmodecenijskoj istoriji RK Partizan je ukupno 9 puta osvojio Nacionalno prvenstvo (6 puta prvaci SR Jugoslavije i 3 puta prvaci Srbije) kao i 6 puta drugi. Nacionalni KUP smo osvajali ukupno 11 godina ( 3 puta SFRJ Jugoslavija,  4 puta SRJ / Srbija i Crna Gora i 4 puta Republika Srbija) kao i 5 puta finalisti Kupa. RK Partizan je 3 puta bio i osvajač prestižnog Nacionalnog superkupa Srbije i jedanput finalista. 

Pored velikih uspeha seniorskog tima i naše mlađe kategorije beleže izuzetne rezultate tokom naše bogate istorije a u prilog tome izdvajamo generacije 2002. i 2006. godište  koje su ove godine osvojile naše Nacionalno prvenstvo Srbije i na taj način potvrdile dobar i predan rad sa mlađim kategorijama koje predstavljaju dalju budućnost našeg kluba.

Da bi se ova tradicija osvajanja trofeja zadržala, uložili smo veliki trud i rad u proteklih dve godine sa novih rukovodstvom kluba sa željom da u nekim narednim godinama osvojimo kup Srbije kao i da izborimo učešće u međunarodnoj i prestižnoj SEHA ligi i tako ponovo zauzmemo mesto koje nam i pripada.

 


Pripremajući se za narednu takmičarsku godinu i sa ambicijama da nastavimo kontinuitet dobrih rezultata pustili smo u prodaju SEZONSKE KARTE za naše verne navijače koji njihovom kupovinom pomažu svoj voljeni klub ....  

 

GROBARI !!!

KUPITE SEZONSKU KARTU ZA RUKOMETNI KLUB “PARTIZAN” ...

POMOZITE VOLJENI KLUB ....

JA SAM SVOJU KUPIO !!!

 






 

DOSTAVA ULAZNICA:

Navijačima ulaznice mogu biti dostavljene i na željenu adresu uz dodatni trošak dostave. Plaćanje se može izvršiti pouzećem ili prethodnom uplatom na račun.

Nakon uplate potrebno je poslati skeniranu ličnu kartu na email office@ticketline.rs

UPUTSTVO ZA UPLATU:

Broj žiro računa za uplatu:  250-1450000795770-82
Prilikom uplate obavezno navedite:
1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina,
2) U polje "svrha uplate" upisati SEZONSKA ULAZNICA RK PARTIZAN
3) U polje "Primalac" upisati Ticketing d.o.o
4) U polje "poziv na broj" upisati broj porudžbine koji ste dobili prilikom rezervisanja ulaznica,
5) ukoliko poručene ulaznice želite da platite preko računa firme molimo da potvrdu o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete na mail: office@ticketline.rs

PRILIKOM UPLATE NA IZNOS KARATA DODATI IZNOS REZERVACIJE 100,00 din i DOSTAVE 400.00 din NA TERITORIJI CELE SRBIJE. ZA UPLATE BEZ IZNOSA REZERVACIJE I DOSTAVE KARTE NEĆE BITI IZDATE.

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!