ticketline

U našoj sedmodecenijskoj istoriji RK Partizan je ukupno 9 puta osvojio Nacionalno prvenstvo (6 puta prvaci SR Jugoslavije i 3 puta prvaci Srbije) kao i 6 puta drugi. Nacionalni KUP smo osvajali ukupno 11 godina ( 3 puta SFRJ Jugoslavija,  4 puta SRJ / Srbija i Crna Gora i 4 puta Republika Srbija) kao i 5 puta finalisti Kupa. RK Partizan je 3 puta bio i osvajač prestižnog Nacionalnog superkupa Srbije i jedanput finalista. 

Pored velikih uspeha seniorskog tima i naše mlađe kategorije beleže izuzetne rezultate tokom naše bogate istorije a u prilog tome izdvajamo generacije 2002. i 2006. godište  koje su ove godine osvojile naše Nacionalno prvenstvo Srbije i na taj način potvrdile dobar i predan rad sa mlađim kategorijama koje predstavljaju dalju budućnost našeg kluba.

Da bi se ova tradicija osvajanja trofeja zadržala, uložili smo veliki trud i rad u proteklih dve godine sa novih rukovodstvom kluba sa željom da u nekim narednim godinama osvojimo kup Srbije kao i da izborimo učešće u međunarodnoj i prestižnoj SEHA ligi i tako ponovo zauzmemo mesto koje nam i pripada.

 


Pripremajući se za narednu takmičarsku godinu i sa ambicijama da nastavimo kontinuitet dobrih rezultata pustili smo u prodaju SEZONSKE KARTE za naše verne navijače koji njihovom kupovinom pomažu svoj voljeni klub ....  

 

GROBARI !!!

KUPITE SEZONSKU KARTU ZA RUKOMETNI KLUB “PARTIZAN” ...

POMOZITE VOLJENI KLUB ....

JA SAM SVOJU KUPIO !!!

 

Sezonske ulaznice će se prodavati na prodajnom mestu:

 - Ticketline SHOP , Bul. Milutina Milankovića 1, lokal 46 (iza bolnice Medi-group) u radnom vremenu od ponedeljka do petka od 10:00 do 18:00 časova.

 

Moguća je i dostava na kućnu adresu širom Srbije, kao i uplate na račun Ticketline-a.

Sve informacije za kupovinu sezonskih ulaznica isključivo na www.ticketline.rs.


Prilikom dolaska na prodajno mesto, vlasnik treba da na uvid donese lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš…).
       2. Ukoliko želite izvršiti uplatu na račun, pozovite Ticketline pozivni centar na broj: 011-2030570, i tražite da Vam se pošalje instrukcija za uplatu ili na sajtu odabrati opciju "UPLATA NA RAČUN", dodatno se možete odlučiti i za dostavu na željenu adresu.
       3. Ukoliko želite platiti pouzećem pozovite prvo Ticketline pozivni centar na broj: 011-2030570, tražite da Vam se kartice pošalju pouzećem ili odabirom na sajtu opcije "DOSTAVA/PLAĆANJE POUZEĆEM". 

DOSTAVA ULAZNICA:

Navijačima ulaznice mogu biti dostavljene i na željenu adresu uz dodatni trošak dostave. Plaćanje se može izvršiti pouzećem ili prethodnom uplatom na račun.

Nakon uplate potrebno je poslati skeniranu ličnu kartu na email office@ticketline.rs

UPUTSTVO ZA UPLATU:

Broj žiro računa za uplatu:  250-1450000795770-82
Prilikom uplate obavezno navedite:
1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina,
2) U polje "svrha uplate" upisati SEZONSKA ULAZNICA RK PARTIZAN
3) U polje "Primalac" upisati Ticketing d.o.o
4) U polje "poziv na broj" upisati broj porudžbine koji ste dobili prilikom rezervisanja ulaznica,
5) ukoliko poručene ulaznice želite da platite preko računa firme molimo da potvrdu o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete na mail: office@ticketline.rs

PRILIKOM UPLATE NA IZNOS KARATA DODATI IZNOS REZERVACIJE 100,00 din i DOSTAVE 400.00 din NA TERITORIJI CELE SRBIJE. ZA UPLATE BEZ IZNOSA REZERVACIJE I DOSTAVE KARTE NEĆE BITI IZDATE.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!