SEZONSKA ULAZNICA - FK PARTIZAN 2020/2021


 

 

Zbog novonastale situacije sa pandemijom virusa Covid-19 prodajno mesto Ticketline na Novom Beogradu NEĆE raditi do daljnjeg, a sve dodatne informacije o mogućnostima i načinima kupovine sezonskih ulaznica u narednom periodu možete videti u tekstu ispod.





 

Prodaja sezonskih ulaznica je završena. Prodaja je trajala u periodu od 01.10. do 30.11.2020. godine.

 

Poštovani navijači i prijatelji kluba,

 

I pored uvedenih, restriktivnih mera, zbog pandemije COVID -19, koje između ostalog ne dozvoljavaju prisustvo publike na sportskim događajima ali zbog pokazanog interesovanja i želje da nastave tradiciju kupovine godišnjih karata i da kupovinom istih pomognu klubu i pokažu lojalnost, uprava FK Partizan je odlučila da izađe u susret svojim najvernijim navijačima i pusti u prodaju sezonske ulaznice za sezonu 2020/2021.

 

U vezi sa tim, cene sezonskih ulaznica su u periodu od 01.10. – 10.10. bile promotivne. U ovom periodu sezonske ulaznice mogli su kupiti ISKLJUČIVO vlasnici prošlogodišnjih sezonskih ulaznica za koje su bila sačuvana njihova mesta sa prošlogodišnjih sezonskih ulaznica. Kao nagradu za vernost koju godinama pokazuju kupovinom sezonskih ulaznica klub je odlučio da su vlasnici sezonskih ulaznica mogli ostvariti popust ukoliko žele da osim svoje kupe još neku sezonsku ulaznicu. (U skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama Republike Srbije jedno lice može kupiti maksimalno 4 ulaznice)

 

Cene sezoskih ulaznica za tribine sa popustom od 01.10. – 10.10.:

          - JUG – 1.500 RSD
          - ISTOK/ZAPAD BOK – 3.500 RSD
          - ISTOK/ZAPAD CENTAR – 4.000 RSD

Cene sezonskih ulaznica za mesto u ložama sa popustom od 01.10. – 10.10.:

          - LOŽA ISTOK – 40.000 RSD
          - LOŽA ZAPAD CENTAR – 56.000 RSD
          - LOŽA ZAPAD BOK – 48.000 RSD


Nakon promotivnog perioda sezonske ulaznice mogli su kupiti svi a redovne cene sezonskih ulaznica su bile:

 
          - JUG – 2.000 RSD
          - ISTOK/ZAPAD BOK – 4.000 RSD
          - ISTOK/ZAPAD CENTAR – 5.000 RSD

Cene loža:

 
          - LOŽA ISTOK– 50.000
          - LOŽA ZAPAD CENTAR – 70.000
          - LOŽA ZAPAD BOK – 60.000

 

 

Za sve one koji su kupili sezonsku ulaznicu omogućen je popust u Crno-belom butiku na stadionu od 10% do kraja godine.

 

 

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja  na sportskim priredbama, ulaznice se kupuju uz lični dokument sa fotografijom, a maksimalan broj ulaznica koje jedno lice može kupiti je četiri.

 

 

Ukoliko dođe do postepene redukcije preventivnih mera i mogućnosti prisustva publike na fudbalskim mečevima sezonska ulaznica će važiti za sve mečeve Ling Long Super lige Srbije. Takođe, ukoliko broj gledalaca na mečevima bude ograničen, vlasnici sezonskih ulaznica će imati prioritet prilikom ulaska na stadion.

 

Napominjemo da FK Partizan neće vršiti refundaciju novca na kraju sezone, jer trajanje mera koje se odnose na pandemiju Covid 19, zavise od odluka Vlade Republike Srbije.

 

FK Partizan se i ovim putem zahvaljuje svima koji su i ovim teškim vremenima pokazali privrženost i odanost svom klubu i kupili sezonsku ulaznicu.

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!