ticketline

Poštovani navijači i prijatelji kluba,

 

FK Partizan od četvrtka 1.10.2020. počinje sa prodajom sezonskih ulaznica (2020/2021) posredstvom Ticketline-a .

I pored uvedenih, restriktivnih mera, zbog pandemije COVID -19, koje između ostalog ne dozvoljavaju prisustvo publike na sportskim događajima ali zbog pokazanog interesovanja i želje da nastave tradiciju kupovine godišnjih karata i da kupovinom istih pomognu klubu i pokažu lojalnost, uprava FK Partizan je odlučila da izađe u susret svojim najvernijim navijačima.

 

U vezi sa tim, cene sezonskih ulaznica će u periodu od 01.10. – 10.10. biti promotivne. U ovom periodu sezonske ulaznice mogu kupiti ISKLJUČIVO vlasnici prošlogodišnjih sezonskih ulaznica za koje će biti sačuvana njihova mesta sa prošlogodišnjih sezonskih ulaznica. Kao nagradu za vernost koju godinama pokazuju kupovinom sezonskih ulaznica klub je odlučio da vlasnici sezonskih ulaznica mogu ostvariti popust ukoliko žele da osim svoje kupe još neku sezonsku ulaznicu. (U skladu sa zakonom o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama Republike Srbije jedno lice može kupiti maksimalno 4 ulaznice)

 

Cene sezoskih ulaznica za tribine sa popustom od 01.10. – 10.10.:

          - JUG – 1.500 RSD
          - ISTOK/ZAPAD BOK – 3.500 RSD
          - ISTOK/ZAPAD CENTAR – 4.000 RSD

Cene sezonskih ulaznica za mesto u ložama sa popustom od 01.10. – 10.10.:

          - LOŽA ISTOK – 40.000 RSD
          - LOŽA ZAPAD CENTAR – 56.000 RSD
          - LOŽA ZAPAD BOK – 48.000 RSD


Nakon promotivnog perioda sezonske ulaznice mogu kupiti svi a redovne cene sezonskih ulaznica ce biti:

 
          - JUG – 2.000 RSD
          - ISTOK/ZAPAD BOK – 4.000 RSD
          - ISTOK/ZAPAD CENTAR – 5.000 RSD

Cene loža:

 
          - LOŽA ISTOK– 50.000
          - LOŽA ZAPAD CENTAR – 70.000
          - LOŽA ZAPAD BOK – 60.000

 

Sezonske ulaznice sa popustom se mogu kupiti i nakon isteka promotivnog perioda (01.10.-10.10.) s tim da vlasnicima sezonskih ulaznica ne možemo garantovati da njihovo mesto sa prošlogodišnje sezonske ulaznice.Pravo na korišćenje popusta imaju svi dosadašnji korisnici sezonskih propusnica, studenti, srednjoškolci i naše lepe navijačice. 

 

Sezonske ulaznice će se prodavati na prodajnom mestu Ticketline-a na Novom Begoradu (Milutina Milankovića 1, lokal 46, iza Medi Group bolnice) u radnom vremenu od ponedeljka do petka od 10:00 do 18:00 časova.

 

Moguća je i dostava na kućnu adresu širom Srbije, kao i uplate na račun Ticketline-a.

Sve informacije za kupovinu sezonskih ulaznica isključivo na www.ticketline.rs.Za sve eventualne nejasnoće i dodatna pitanja možete nas kontaktirati na tel: 011-2030570 ili 011-2030190. 

UPUTSTVA ZA KUPOVINU:

       1. Prilikom dolaska na prodajno mesto, vlasnik treba da na uvid donese svoju prošlogodišnju sezonsku ulaznicu i lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš…).
       2. Ukoliko želite izvršiti uplatu na račun, pozovite prvo Ticketline pozivni centar na broj: 011-2030570, i tražite da Vam se pošalje instrukcija za uplatu, dodatno se možete odlučiti i za dostavu na željenu adresu i pošaljite na mejl prodaja@ticketline.rs Vašu staru sezonsku i lični dokument sa fotografijom.
       3. Ukoliko želite platiti pouzećem pozovite prvo Ticketline pozivni centar na broj: 011-2030570, tražite da Vam se kartice pošalju pouzećem, a zatim na mejl prodaja@ticketline.rs pošaljite Vašu staru sezonsku i lični dokument sa fotografijom. 

DOSTAVA ULAZNICA:

Navijačima ulaznice mogu biti dostavljene i na željenu adresu uz dodatni trošak dostave. Plaćanje se može izvršiti pouzećem ili prethodnom uplatom na račun.

Nakon uplate potrebno je poslati skeniranu ličnu kartu i ukoliko imate pravo na popust skenirati osnov popusta (stara sezonska sa obe strane, đačka knjižica, indeks) na email office@ticketline.rs

UPUTSTVO ZA UPLATU:

Broj žiro računa za uplatu:  250-1450000795770-82
Prilikom uplate obavezno navedite:
1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina,
2) U polje "svrha uplate" upisati SEZONSKA ULAZNICA
3) U polje "Primalac" upisati Ticketing d.o.o
4) U polje "poziv na broj" upisati broj porudžbine koji ste dobili prilikom rezervisanja ulaznica,
5) ukoliko poručene ulaznice želite da platite preko računa firme molimo da potvrdu o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete na mail: office@ticketline.rs

PRILIKOM UPLATE NA IZNOS KARATA DODATI IZNOS DOSTAVE 400.00 din NA TERITORIJI CELE SRBIJE. ZA UPLATE BEZ IZNOSA DOSTAVE KARTE NEĆE BITI IZDATE.

 


 

 

 

Za sve one koji kupe sezonsku ulaznicu omogućen je popust u Crno-belom butiku na stadionu od 10% do kraja godine.

 

 

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja  na sportskim priredbama, ulaznice se kupuju uz lični dokument sa fotografijom, a maksimalan broj ulaznica koje jedno lice može kupiti je četiri.

 

 

Ukoliko dođe do postepene redukcije preventivnih mera i mogućnosti prisustva publike na fudbalskim mečevima sezonska ulaznica će važiti za sve mečeve Ling Long Super lige Srbije. Takođe, ukoliko broj gledalaca na mečevima bude ograničen, vlasnici sezonskih ulaznica će imati prioritet prilikom ulaska na stadion.

 

Napominjemo da FK Partizan neće vršiti refundaciju novca na kraju sezone, jer trajanje mera koje se odnose na pandemiju Covid 19, zavise od odluka Vlade Republike Srbije.

Nazad

Informacije o dostupnosti ulaznica za ovaj događaj možete dobiti isključivo telefonskim putem! - Ticketline Call Centar - Telefon:011/20-30-570

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!