ticketline

VERA I VERNOST

31.10.2020 00:00h

Partizan ipak puni Arenu! Kartice “Vera i vernost” u prodaji od 25. septembra


 


Da voliš crno-bele, ponosno kaži svima! Prvih nedelju dana, kartice se prodaju samo za vlasnike sezonskih karata od prošle godine, a od 5. oktobra, dan nakon 75. rođendana JSD Partizan, kartice će biti dostupne svima.
Usled globalne pandemije virusa Kovid 19, KK Partizan NIS će sezonu 2020/21. sigurno započeti bez prisustva publike. Kako je u ovom trenutku nemoguće predvideti kada će gledaoci moći na tribine i u kom broju, KK Partizan NIS poziva navijače da kupe personalizovane kartice - simbol vernosti i vere u košarkaše Partizana! 

Svaka kartica imaće svoje mesto u Štark areni i ujedno će biti rezervacija sezonske karte, u trenutku kada prodaja tokom sezone bude moguća. 

Kupovinom kartice “Vera i vernost”, navijači pružaju finansijsku pomoć KK Partizan NIS da u teškim uslovima ipak ostvari prihod od prodaje karata. Podsetimo, klub sa ponosom uvek ističe da su navijači njegov najveći pojedinačni sponzor i da klub ostvaruje najveći prihod od prodaje karata. 

Uz pružanje podrške crno-belima, vlasnici kartice koja simbolizuje veru u crno-beli tim i vernost košarkašima Partizana, dobijaju i sledeće benefite: 

     - Popust u zvaničnoj prodavnici KK Partizan (od 10% do 20% tokom sezone 2020/21.)

     - Rezervaciju svog mesta u Areni: U slučaju mogućnosti da karte mogu da se prodaju tokom sezone, vlasnik kartice ima pravo preče kupovine i cena karte mu se umanjuje za već uplaćeni iznos. 

     - Dodatnih 5% popusta prilikom kupovine sezonske karteCene kartica “Vera i vernost” po sektorima:

     - Tribina, NIVO 400: 500 dinara

     - Tribina, NIVO 200: 1.500 dinara

     - Parter: 3.000 dinara

     - Standard 2: 3.000 dinara

     - Standard 1: 6.000 dinara

     - Superior: 18.000 dinara

     - Premium: 20.000 dinara

     - Court Seat II red: 60.000 dinara

     - Court Seat I red: 75.000 dinara


*Napomena: Kupci kartice za Nivo 400 ostvaruju rezervaciju samo za kupovinu pojedinačnih ulaznica za utakmice na kojima se otvara Nivo 400. Sezonske karte za Nivo 400 se neće prodavati.

Uplaćeni iznos za karticu “Vera i vernost” odbija se od ukupne cene sezonske/pojedinačne karte u trenutku kada prodaja bude moguća.

U slučaju da se čitava sezona 2020/21. igra bez publike, uplaćeni iznos će važiti za sezonu 2021/22.

Prilikom kupovine sezonske karte, uz odbitak uplaćenog iznosa, vlasnici kartice “Vera i vernost” će ostvariti dodatnih 5% popusta.

 POČETAK PRODAJE 25.09. OD 10 ČASOVA

Prodaja kartica “Vera i vernost” počinje u petak, 25. septembra u Ticketline poslovnici na Novom Beogradu (Bulevar Milutina Milankovića 1, lok 46, iza Medi Group bolnice).

 

Tokom prvih nedelju dana (zaključno sa petkom, 02.10.2020.), pravo kupovine imaju samo vlasnici sezonskih karata iz sezone 2019/20. čija će mesta samo u ovom periodu biti blokirana i sačuvana upravo za njih. Navijači mogu kartice kupiti i uplatom na račun, a karte im mogu biti dostavljene i na željenu adresu uz dodatni trošak dostave.
 

Radno vreme Ticketline SHOP-a Novi Beograd:

 

Ponedeljak – petak: od 10 do 18 časova.

 

 

 

UPUTSTVA ZA KUPOVINU:

       1. Prilikom dolaska na prodajno mesto, vlasnik treba da na uvid donese svoju prošlogodišnju sezonsku ulaznicu.
       2. Ukoliko želite izvršiti uplatu na račun, pozovite prvo Ticketline pozivni centar na broj: 011-2030570, i tražite da Vam se pošalje instrukcija za uplatu, dodatno se možete odlučiti i za dostavu na željenu adresu i pošaljite na mejl prodaja@ticketline.rs Vašu staru sezonsku i lični dokument sa fotografijom.
       3. Ukoliko želite platiti pouzećem pozovite prvo Ticketline pozivni centar na broj: 011-2030570, tražite da Vam se kartice pošalju pouzećem, a zatim na mejl prodaja@ticketline.rs pošaljite Vašu staru sezonsku i lični dokument sa fotografijom.


UPUTSTVO ZA UPLATU: 

Broj žiro računa za uplatu:  250-1450000795770-82
Prilikom uplate obavezno navedite:
1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina
2) U polje "svrha uplate" upisati VERA I VERNOST
3) U polje "Primalac" upisati Ticketing d.o.o
4) U polje "poziv na broj" upisati broj porudžbine koji ste dobili prilikom rezervisanja ulaznica,
5) ukoliko poručene ulaznice želite da platite preko računa firme molimo da potvrdu o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete na mail: office@ticketline.rs 

PRILIKOM UPLATE NA IZNOS KARATA DODATI IZNOS DOSTAVE 400.00 din (NA TERITORIJI CELE SRBIJE).
ZA UPLATE BEZ IZNOSA DOSTAVE KARTE NEĆE BITI IZDATE.


U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja  na sportskim priredbama, ulaznice se kupuju uz lični dokument sa fotografijom, a maksimalan broj ulaznica koje jedno lice može kupiti je četiri.

Slobodna prodaja kartica za sve navijače, uključujući i Nivo 400, počela je u ponedeljak, 5. oktobra, dan nakon 75. rođendana JSD Partizan.
Sva preostala slobodna mesta su raspoloživa za prodaju i omogućena je ONLINE kupovina.


Za sve inforrmacije, dostupan i pozivni centar: 011 2030570.

Budi uz Partizan i kada je lepo i kada je teško! Da voliš crno-bele, ponosno pokaži svima!


(Foto: Dragana Stjepanović) 

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!