VERA I VERNOST


 

 

Zbog novonastale situacije sa pandemijom virusa Covid-19 prodajno mesto Ticketline na Novom Beogradu NEĆE raditi do daljnjeg, a sve dodatne informacije o mogućnostima i načinima kupovine sezonskih ulaznica u narednom periodu možete videti u tekstu ispod.

 

Prodaja kartica VERA I VERNOST je završena. Prodaja je trajala u periodu od 25.09. do 30.11.2020. godine.

 

Partizan ipak puni Arenu! Kartice “Vera i vernost”


 


Da voliš crno-bele, ponosno kaži svima! Prvih nedelju dana, kartice su se prodavale samo za vlasnike sezonskih karata od prošle godine, a od 5. oktobra, dan nakon 75. rođendana JSD Partizan, kartice su bile dostupne svima.
Usled globalne pandemije virusa Kovid 19, KK Partizan NIS je sezonu 2020/21. započeo bez prisustva publike. Kako je u ovom trenutku nemoguće predvideti kada će gledaoci moći na tribine i u kom broju, KK Partizan NIS je odlučio da poziva navijače da kupe personalizovane kartice - simbol vernosti i vere u košarkaše Partizana!

Svaka kartica ima svoje mesto u Štark areni i ujedno će biti rezervacija sezonske karte, u trenutku kada prodaja tokom sezone bude moguća. 

Kupovinom kartice “Vera i vernost”, navijači su pružali finansijsku pomoć KK Partizan NIS da u teškim uslovima ipak ostvari prihod od prodaje karata. Podsetimo, klub sa ponosom uvek ističe da su navijači njegov najveći pojedinačni sponzor i da klub ostvaruje najveći prihod od prodaje karata. 

Uz pružanje podrške crno-belima, vlasnici kartice koja simbolizuje veru u crno-beli tim i vernost košarkašima Partizana, dobijaju i sledeće benefite: 

     - Popust u zvaničnoj prodavnici KK Partizan (od 10% do 20% tokom sezone 2020/21.)

     - Rezervaciju svog mesta u Areni: U slučaju mogućnosti da karte mogu da se prodaju tokom sezone, vlasnik kartice ima pravo preče kupovine i cena karte mu se umanjuje za već uplaćeni iznos. 

     - Dodatnih 5% popusta prilikom kupovine sezonske karteCene kartica “Vera i vernost” po sektorima:

     - Tribina, NIVO 400: 500 dinara

     - Tribina, NIVO 200: 1.500 dinara

     - Parter: 3.000 dinara

     - Standard 2: 3.000 dinara

     - Standard 1: 6.000 dinara

     - Superior: 18.000 dinara

     - Premium: 20.000 dinara

     - Court Seat II red: 60.000 dinara

     - Court Seat I red: 75.000 dinara


*Napomena: Kupci kartice za Nivo 400 ostvaruju rezervaciju samo za kupovinu pojedinačnih ulaznica za utakmice na kojima se otvara Nivo 400. Sezonske karte za Nivo 400 se neće prodavati.

Uplaćeni iznos za karticu “Vera i vernost” odbija se od ukupne cene sezonske/pojedinačne karte u trenutku kada prodaja bude moguća.

U slučaju da se čitava sezona 2020/21. igra bez publike, uplaćeni iznos će važiti za sezonu 2021/22.

Prilikom kupovine sezonske karte, uz odbitak uplaćenog iznosa, vlasnici kartice “Vera i vernost” će ostvariti dodatnih 5% popusta.

 


 

Budi uz Partizan i kada je lepo i kada je teško! Da voliš crno-bele, ponosno pokaži svima!


 

KK Partizan NIS se i ovim putem zahvaljuje svima koji su i u ovim teškim vremenima pokazali privrženost i odanost svom klubu kupovinom kartice VERA I VERNOST koja i svojim nazivom najbolje oslikava povezanost navijača i kluba.

(Foto: Dragana Stjepanović) 


Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!