VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA KUPCE POZORIŠNIH ULAZNICA - TAŠMAJDAN - LETNJA SCENA

 

Poštovani korisnici,

 

U skladu sa odlukom medicinskog kriznog štaba Republike Srbije od 29. juna 2020. godine, doneta je odluka da se zaustavi pozorišni program Beogradske letnje scene na Tašmajdanu.

 

U skladu sa tim, obaveštavamo Vas da ulaznice koje ste kupili preko Ticketline prodajne mreže neće biti dalje važeće, te da je potrebno da novac za kupljene ulaznice refundirate u narednom periodu, a najkasnije do 20.07.2020. na sledeći način:

 

- Zahtev za refundaciju sa svim kupljenim ulaznicama kao i kopijom kartice tekućeg računa na koji možemo izvršiti refundaciju novca pošaljite nam skenirane ili kao fotografiju  na mail adresu refundacija@ticketline.rs

 

- Original ulaznice ne morate vraćati, jer svakako neće biti važeće ukoliko predstave budu odigrane u nekom narednom periodu. 

 

- Nakon prijema Vašeg zahteva za refundaciju, novac će Vam biti uplaćen na tekući račun koji ste nam u zahtevu dostavili.

 

- Refundacija će biti izvršena samo na nominalnu vrednost kupljenih ulaznica u periodu od 21.07. do 31.07.2020.

 

- Svi zahtevi za refundaciju primljeni nakon 20.07.2020. neće bititi uzeti u razmatranje, te novac neće biti refundiran, niti će ulaznice biti važeće.

 

 

 

Nadamo se da ćete imati razumevanja za novonastalu vanrednu situaciju i našu odluku da radi prevencije od širenja virusa COVID-19 ne dozvolimo da se refundacija vrši ličnim dolaskom na prodajno mesto.

Unapred Vam se zahvaljujemo na razumevanju i na tome što koristite naš servis.

 

 

 

Srdačno Vaš Ticketline team

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!