VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA KUPCE POZORIŠNIH ULAZNICA

Poštovani korisnici,

Usled odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnih okupljanja u zatvorenim prostorijama sa više od 100 ljudi, radi prevencije i sprečavanja daljeg širenja korona virusa COVID-19, dobili smo informacije od pozorišta da su do daljnjeg otkazane sve pozorišne predstave za koje ste kupili ulaznice preko našeg servisa.

 

U skladu sa tim, obaveštavamo Vas da ulaznice koje ste kupili preko Ticketline prodajne mreže neće biti dalje važeće, te da je potrebno da novac za kupljene ulaznice refundirate u narednom periodu, a najkasnije do 31.03.2020. na sledeći način:


Ulaznice kupljene na nekom od prodajnih mesta Ticketline, uplatom na račun ili dostavom na kućnu adresu (sa dobijenim originalnim ulaznicama):

 

       - Zahtev za refundaciju sa svim kupljenim ulaznicama kao i kopijom kartice tekućeg računa na koji možemo izvršiti refundaciju novca pošaljite nam skenirane ili kao fotografiju  na mail adresu  refundacija@ticketline.rs

 

       - Original ulaznice ne morate vraćati, jer svakako neće biti važeće i sa njima Vam neće biti dozvoljen ulazak u pozorište, ukoliko predstave iz martovskog repertoara budu odigrane u nekom narednom periodu.

         - Nakon prijema Vašeg zahteva za refundaciju, novac će Vam biti uplaćen na tekući račun koji ste nam u zahtevu dostavili.

       - Refundacija će biti izvršena samo na nominalnu vrednost kupljenih ulaznica.

       - Svi zahtevi za refundaciju primljeni nakon 31.03.2020. neće bititi uzeti u razmatranje, te novac neće biti refundiran, niti će ulaznice biti važeće.



Ulaznice kupljene preko Ticketline Online servisa, kao PDF (PRINT@HOME) ulaznice:


        - Zahtev za refundaciju sa kopijom kartice tekućeg računa na koji možemo izvršiti refundaciju novca pošaljite nam skenirano ili kao fotografiju  na mail adresu refundacija@ticketline.rs

       - Mail mora biti poslat kao prosleđeni mail koji ste od nas prilikom kupovine ulaznice dobili kao potrvdu o uspešno izvršenom plaćanju print@home ulaznica.

       - PDF ulaznice svakako neće biti važeće i sa njima Vam neće biti dozvoljen ulazak u pozorište, ukoliko predstave iz martovskog repertoara budu odigrane u nekom narednom periodu.  

       - Nakon prijema Vašeg zahteva za refundaciju, novac će Vam biti uplaćen na tekući račun koji ste nam u zahtevu dostavili.

       - Refundacija će biti izvršena samo na nominalu vrednost kupljenih ulaznica.

       - Svi zahtevi za refundaciju primljeni nakon 31.03.2020. neće bititi uzeti u razmatranje, te novac neće biti refundiran, niti će ulaznice biti važeće.

 

Nadamo se da ćete imati razumevanja za novonastalu vanrednu situaciju i našu odluku da radi prevencije od širenja virusa COVID-19 ne dozvolimo da se refundacija vrši ličnim dolaskom na prodajno mesto,  već isključivo kanalom kojim ste i kupili ulaznice.

 

Unapred Vam se zahvaljujemo na razumevanju i na tome što koristite naš servis.

 

Srdačno Vaš Ticketline

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!