SEZONSKA ULAZNICA - KK PARTIZAN 2019/2020

 

Tvoj Partizan u novom ambijentu!Povratak na Novi Beograd kao povratak u budućnost! Popusti za verne navijače u vrednosti i preko 5.000 dinara.


 

U ponedeljak, 29. jula, počinje prodaja sezonskih karata za sve utakmice koje će KK Partizan NIS igrati kao domaćin u sezoni 2019/20. Iako nije prvi put da naš tim igra u Areni, ona je tek sada postala naš novi dom. Nakon 28. godina, pesma „Pođimo u halu, na Novi Beograd“ ponovo će mamiti osmehe na licima svih kojima je srce crno-belo.

Tačno u 10 časova, ovog ponedeljka kreće prodaja karata na dobro poznatim mestima:

          - Direktna prodaja i izdavanje Ticketline Novi Beograd, Bul. Milutina Milankovića 1, lokal 46 (iza Medigroup bolnice) radnim danima od 09:00 do 18:00 časova, subotom od 10:00 do 16:00 časova

          - Stadion Partizana, Humska 1, kancelarija 216, od 10:00 do 16:00 časova. Od 1.septembra ovo prodajno mesto neće raditi.

Prodaja se vrši i online putem servisa www.ticketline.rs uz mogućnost dostave na kućnu adresu širom Srbije, kao i uz mogućnost plaćanja preko računa. Rezervacija ulaznica se vrši putem telefona: 011/2030-570 i 011/2030-190  a telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva.

Pored većeg komfora za gledaoce i igrače, bolje povezanosti sa ostalim delovima grada, više parking mesta, besplatnog Wi-Fi interneta, savremene ventilacije i klimatizacije, Štark arena donosi i nove sektore za publiku pred kojom je sada veći izbor ulaznica za koje se mogu odlučiti.

Ceneći vernost i odanost svojih navijača, KK Partizan NIS je pripremio posebne popuste za navijače koji svoje ulaznice kupe ranije i posebno za vlasnike sezonskih ulaznica od prošle godine, kada je skoro 4.000 ljudi kod sebe imalo ovaj simbol vernosti klubu. Iskoristite priliku i do 15. avgusta ostvarite najveće popuste!

Cene sezonskih ulaznica po sektorima i po datumima su:


 

POPUST SE NE MOŽE OSTVARITI  REZERVACIJOM PREKO SAJTA, VEĆ ISKLJUČIVO TELEFONSKIM POZIVOM ILI DIREKTINIM DOLASKOM NA NEKO OD PRODAJNIH MESTA.

Napomena: shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na sportskom objektu bez pratioca. Kod kupovine sezonskih ulaznica obavezno poneti neki identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš…).

Napomena: Svi kupci ulaznica za Premium kategoriju, na poklon dobijaju parking propusnicu za rezervisani prostor.DOSTAVA KARATA:

Moguća je dostava ulaznica na kućnu adresu uz plaćanje pouzećem. Nakon izvršene rezervacije potrebno je poslati skeniranu ličnu kartu na email office@ticketline.rs

U protivnom ulaznica neće biti poslata.


KUPOVINA UPLATOM NA RAČUN:

Za sve one koji ne žele dostavu na kućnu adresu, a nisu u mogućnosti da lično dođu i kupe ulaznicu, omogućeno je  da izvrše uplatu putem uplate na tekući račun Ticketline-a, a svoje ulaznice mogu podići na dan prve ili neke od narednih utakmica na južnoj blagajni Štark Arene.UPUTSTVO ZA UPLATU: 

Broj žiro računa za uplatu:  250-1450000795770-82
Prilikom uplate obavezno navedite:
1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina
2) U polje "svrha uplate" upisati SEZONSKA ULAZNICA 
3) U polje "Primalac" upisati Ticketing d.o.o
4) U polje "poziv na broj" upisati broj porudžbine koji ste dobili prilikom rezervisanja ulaznica,
5) ukoliko poručene ulaznice želite da platite preko računa firme molimo da potvrdu o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete na mail: office@ticketline.rs 

PRILIKOM UPLATE NA IZNOS KARATA DODATI IZNOS REZERVACIJE 100.00 din I DOSTAVE 250.00 din NA TERITORIJI CELE SRBIJE. ZA UPLATE BEZ IZNOSA REZERVACIJE I DOSTAVE KARTE NEĆE BITI IZDATE.KUPOVINA NA ŠEST RATA!

Vlasnici kreditnih kartica Banka Intesa i Societte Generale putem servisa Ticketline imaju mogućnost plaćanja ulaznica na 6 mesečnih rata.

Budite uz vaš Partizan u novom ambijentu! Tokom mečeva, očekuje vas novi nivo organizacije i sadržaji kojim će vaš doživljaj utakmice biti dodatno obogaćen!

Obezbedite svoje mesto na vreme, budite uz Parni valjak dok bori se za pobede i titule!

 

 

NAPOMENA: Rezervisane ulaznice za ovaj događaj mogu se preuzeti na Ticketline prodajnom mestu na Novom Beogradu, Bulevar Milutina Milankovića 1.

 

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!