SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

 

 

Povodom jučerašnjeg medijskog saopštenja KK Partizan koje je uslovilo veliki broj obraćanja našoj kompaniji u vezi sa problemima oko prodaje svih tipova ulaznica koji postoje u ovoj sezoni, a koji su kulminirali na prvoj evroligaškoj utakmici, želimo da se pre svega obratimo partizanovoj navijačkoj javnosti. Ovim putem izražavamo svoje  saosećanje zbog problema i nepoštovanja koje trpi jedna od najvernijih košarkaških publika u Evropi od strane neodgovornih pojedinaca iz top menadžmenta kluba.

U celosti se  ograđujemo od svih izjava pojedinaca iz rukovodećih struktura kluba u vezi sa prebacivanjem sopstvene odgovornosti i nekompetentnosti na našu kompaniju i pominjanja starih baza podataka, kao navodnog opravdanja za novonastale probleme.
Smatramo da je neprofesionalan i stav kluba koji sve svoje propuste pokušava prebaciti na ticketing kompanije sa kojima je sarađivao ili sada sarađuje, bez želje da ulazimo u renomiranost ticketing kompanija sa kojima klub trenutno posluje.

Obaveštavamo javnost i da je KK Partizan neosnovano izvršio jednostrani raskid ugovora sa našom kompanijom u jeku priprema nove sezone, povodom čega ćemo zaštitu naših prava tražiti pred nadležnim institucijama Republike Srbije, a ne preko društvenih mreža.
Takođe, ovim putem želimo da pozovemo odgovorne pojedince iz kluba, da ostave po strani našu kompaniju  i da nas dalje ne pominju u kontekstu sopstvenih grešaka.

Ticketline se, bez obzira šta  KK Partizan bude ubuduće objavljivao po ovom pitanju, neće dalje medijski oglašavati.
Sportskoj sekciji KK Partizan želimo svu sreću u daljem radu, a kompletnoj crno-beloj navijačkoj armiji želimo da se sezona nastavi sa što manje problema i što više navijačkog zadovoljstava.

 

Menadžment Ticketline

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!