SEZONSKA ULAZNICA - GFK DUBOČICA 2023/2024

Fudbalski klub GFK Dubočica prodaju sezonskih ulaznica počinje u ponedeljak 18. septembra.

 

Cene sezonskih ulaznica: 

 

  • SEVER – 3000,00 dinara
  • JUG – 3000,00 dinara
  • ISTOK BOČNO (E7 i E6) – 4000,00 dinara
  • ZAPAD BOČNO (W7, W6, W1 i W2) 4000,00 dinara
  • ISTOK CENTAR (E5, E4 i E3) – 5000,00 dinara
  • ZAPAD CENTAR (W5, W4 i W3) – 5000,00 dinara
  • VIP LOŽA - 17000,00 dinara

     

KUPOVINA VIP LOŽE JE NA UPIT KLUBU. 

 

Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati na blagajnama gradskog stadiona u Leskovcu, od ponedeljka do petka (18-22.09.2023.) od 10 do 16 časova, gde će se izdavati VAUČER koji je potrebno zameniti za plastičnu karticu.

 

Prodaja sezonskih ulaznica se vrši i putem interneta (online) na sajtu www.ticketline.rs.
Izborom „REGULAR“ ulaznice i „online plaćanje karticom“, možete izvršiti kupovinu sezonske ulaznice, nakon čega se na mejl dobija potrvrda o izabranom mestu i plaćanju. 

 

Preuzimanje plastičnih sezonskih ulaznica biće organizovano na blagajni gradskog stadiona u Leskovcu  pre utakmice 9. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije u kojoj GFK Dubočica dočekuje Smederevo 1924.

 

 

Ukoliko online kupac želi da plastičnu karticu dobije na kućnu adresu, potrebno je da pošalje zahtev za dostavu sa brojem rezervacije na mejl  office@ticketline.rs, na koji je potrebno poslati fotografiju svog identifikacionog dokumenta.

 

 

NAPOMENA:

Za sve one koji nemaju karticu sa kojom mogu obaviti online plaćanje, omogućena je rezervacija/kupovina telefonskim putem na broj 011/20-30-570 ili rezervisanje putem sajta www.ticketline.rs uz izbor “Klasična ulaznica” i  “Uplata na račun”.

Ukoliko kupac želi da plastičnu karticu dobije na kućnu adresu, potrebno je da prilikom rezervacije dodatno odabere opciju “Dostava kurirom”.

Sva lica koja bilo kojim putem kupuju ulaznice potrebno je da nakon rezervacije/kupovine automatski pošalju fotografiju svog ličnog dokumenta na e-mail dokument@ticketline.rs

Radno vreme call centra je od ponedeljka do petka od 10 do 17 časova.

Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva, a moguća je i dostava na kućnu adresu širom Srbije po jedinstvenoj ceni od 800 dinara.

 

 

DOSTAVA ULAZNICA:

Dostava ulaznica je moguća tako što se prilikom rezervacije ulaznica čekira polje dostava uz popunjavanje podataka o adresi dostave.

Za one koji rade rezervaciju online ili putem telefona nakon urađene rezervacije neophodno je u roku od 24h izvršiti uplatu na tekući račun.

 

Sve dodatne informacije možete dobiti ISKLJUČIVO pozivom na telefon 011/20-30-570.


U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama, lica mlađa od 16 godina ne mogu samostalno kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

Sezonska ulaznica važi za sve utakmice MOZZART BET PRVE LIGE SRBIJE koje GFK Dubočica igra na gradskom stadionu u Leskovcu u sezoni 2023/24 (16 prvenstvenih utakmica plus KUP utakmice).

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!