VAŽNO OBAVEŠTENJE - ČLANSKE KK PARTIZAN

 

 

 

Poštovani ljubitelji košarke,

 

Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo bez obzira na iskazanu želju i spremnost Ticketline-a za daljim unapređenjem saradnje i podizanjem kvaliteta usluga na još veći nivo, a usled pokušaja jednostranog raskida važećeg Ugovora o poslovnoj saradnji od strane KK Partizan, primorani da obustavimo pružanje svih usluga vezanih za poslovanje sa KK Partizan, a samim tim i aktivnosti vezane za prodaju, podelu i distribuciju članskih karata i majica KK Partizan zaključno sa 15.08.2023. u 18h.

 

Sve rezervacije, upiti, plaćene dostave zaključno sa 15.08.2023. do 18h će biti realizovani narednih dana.

 

Za sva dalja pitanja u vezi sa preuzimanjem članskih karata i majica po osnovu akcije JEDAN PARTIZAN IMAMO, kao i za sva ostala pitanja u vezi sa novom sezonom 2023/24 potrebno je da se obratite marketing službi KK Partizan.

 

Zbog velikog pritiska javnosti i želje svih navijača KK Partizan da saznaju kompletne informacije u vezi sa koracima za narednu sezonu, nerado smo i sa žaljenjem doneli ovakvu odluku, koja je isključivo posledica jednostranog postupanja i izostanka bilo kakvih infomacija od strane KK Partizan.

 

Ovim putam se zahvaljujemo svim navijačima KK Partizan koji su tokom svih ovih godina doprineli da Ticketline uz njihove predloge, sugestije i podršku podigne svoj nivo usluga.

 

Navijačima i klubu želimo uspešnu novu sezonu.

 

 


 

 

Obaveštavamo vas da ćemo podelu plaćenih članskih kartica KK Partizan vršiti zaključno sa 19.08.2023. u 18h, isključivo u Ticketline poslovnici na Novom Beogradu, TC Novi Mercator, Bulevar umetnosti 4.

Ukoliko niste u mogućnosti da kartice preuzmete do ovog roka, molimo Vas da nam se obratite na mejl adresu office@ticketline.rs ili pozivom našeg call centra 011/ 20 30 570.

Kada je u pitanju dalja podela članskih kartica i majica iz akcije JEDAN PARTIZAN IMAMO molimo Vas da se obratite marketing službi KK Partizan.

Ticketline team

 

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!