SEZONSKA ULAZNICA - FK RADNIČKI NIŠ 2023/2024

Fudbalski klub Radnički Niš prodaju sezonskih ulaznica za sezonu 2023/2024 počinje u utorak 01. avgusta i završava u ponedeljak 14. avgusta.
 

Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati na blagajni istočne tribine stadiona "Čair", u radnom vremenu od 12 do 16 časova svakog dana, osim nedelje, gde će se izdavati VAUČER koji je potrebno zameniti za plastičnu karticu.

 

Vaučer će ujedno biti i ulaznica za prvu narednu utakmicu na domaćem terenu koja će se odigrati u drugom kolu Mozzart Bet Super lige Srbije protiv TSC iz Bačke Topole.

 

Zamena vaučera za sezonske ulaznice će se obavljati 14. avgusta na blagajni istočne tribine stadiona "Čair" i na dan utakmice sa Radničkim iz Kragujevca (26.08).

 

 


Cene sezonskih ulaznica: 

 

 - JUG - 3.000 dinara

 

 - ISTOK - 6.000 dinara

 

 - ZAPAD - 6.000 dinara

 

 - LOŽA - 20.000 dinara

 

 

 

Posebna napomena:

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokumenta sa fotografijom (lična karta, pasoš ) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca.

 

 

Za sve koji ne kupe sezonsku ulaznicu u predviđenom roku, biće omogućena kupovina i rezervacija ulaznica preko Ticketline kontakt centra na broj 011-20-30-570 u radnom vremenu od ponedeljka do petka od 10 do 17h.

 

Sezonska ulaznica važi za sve utakmice MOZZART BET SUPER LIGE SRBIJE (uključujući i kup) koje se igraju na stadionu Čair u Nišu u sezoni 2023/2024.

 

 

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!