SEZONSKA ULAZNICA - FK RADNIČKI 1923 2023/24

 

Fudbalski klub Radnički 1923 Kragujevac prodaju sezonskih ulaznica počinje u sredu 26. jula.

 

Cene sezonskih ulaznica: 

 

  - ISTOK  - 2.000 dinara (popust od 500 dinara za decu do 16 godina i starije od 65 godina)

  - ZAPAD - 3.000 dinara (popust od 500 dinara za decu do 16 godina i starije od 65 godina)

 

 

Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati u klupskim kancelarijama, radnim danima od 09 do 15 časova, gde će se izdavati VAUČER koji je potrebno zameniti za plastičnu karticu.

 

Prodaja sezonskih ulaznica se vrši i putem interneta (online) na sajtu www.ticketline.rs.
Izborom „PDF (print@home)“ ulaznice i „online plaćanje karticom“, možete izvršiti kupovinu sezonske ulaznice, nakon čega se na mejl dobija PDF vaučer koji će ujedno biti i ulaznica za prvu narednu utakmicu na domaćem terenu koja će se odigrati u drugom kolu Mozzart Bet Super lige Srbije.

 

Preuzimanje plastičnih sezonskih ulaznica biće organizovano u prostorijama kluba od 07. avgusta.

 

 

Ukoliko online kupac želi da plastičnu karticu dobije na kućnu adresu, potrebno je da pošalje zahtev za dostavu sa brojem rezervacije na mejl  office@ticketline.rs, na koji je potrebno poslati fotografiju svog identifikacionog dokumenta.

 

 

NAPOMENA:

Za sve one koji nemaju karticu sa kojom mogu obaviti online plaćanje, omogućena je rezervacija/kupovina telefonskim putem na broj 011/20-30-570 ili rezervisanje putem sajta www.ticketline.rs uz izbor “Klasična ulaznica” i  “Uplata na račun”.

Nakon izvršene uplate, PDF vaučer kupac dobija na svoj mejl, koji je registrovao u Ticketline sistemu.

 

Ukoliko kupac želi da plastičnu karticu dobije na kućnu adresu, potrebno je da prilikom rezervacije dodatno odabete opciju “Dostava kurirom”.

Sva lica koja bilo kojim putem kupuju ulaznice potrebno je da nakon rezervacije/kupovine automatski pošalju fotografiju svog ličnog dokumenta na e-mail dokument@ticketline.rs

Radno vreme call centra je od ponedeljka do petka od 10 do 17 časova.

Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva, a moguća je i dostava na kućnu adresu širom Srbije po jedinstvenoj ceni od 800 dinara.

 

 

DOSTAVA ULAZNICA:

Dostava ulaznica je moguća tako što se prilikom rezervacije ulaznica čekira polje dostava uz popunjavanje podataka o adresi dostave.

Za one koji rade rezervaciju online ili putem telefona nakon urađene rezervacije neophodno je u roku od 24h izvrši uplatu na tekući račun.

 

 

Sve dodatne informacije možete dobiti ISKLJUČIVO pozivom na telefon 011/20-30-570.


U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama, lica mlađa od 16 godina ne mogu samostalno kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

Sezonska ulaznica važi za sve utakmice MOZZART BET SUPER LIGE SRBIJE koje se igraju na stadionu FK Radnički 1923 u Kragujevcu u sezoni 2023/24.

 

 

 

 

 

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!