ČLAN KLUBA PRIJATELJA FK PARTIZAN

Postani član Kluba prijatelja FK Partizan!

U sredu, 22. februara, počinje prodaja članskih kartica FK Partizan.

U ponudi je pet vrsta članskih kartica:

  • S kolena na koleno, članstvo za novorođenče od 0 do 1 godine - 500 dinara
  • Standardno članstvo - 1.000 dinara
  • Porodično članstvo - 800 dinara po članu, MINIMALNO DVA ČLANA, jedan odrastao i deca od 1 do 18 godina
  • VIP članstvo - 10.000 dinara godišnje
  • Organizovani klubovi prijatelja/preko 100 članova – 800 dinara

PRODAJNI KANALI:

1. Online prodaja od 22.02.2023. direktnim plaćanjem online karticom na sajtu www.ticketline.rs:

Online kupljene članske kartice možete podići na Ticketline prodajnom mestu ili Vam mogu biti dostavljene na kućnu adresu.

Ukoliko se prilikom ONLINE plaćanja odlučite za dostavu, potrebno je poslati fotografiju lične karte (obostrano)/pasoša na e-mail dokument@ticketline.rs.

Tek kada dobijemo fotografiju Vašeg identifikacionog dokumenta (lične karte-obostrano/pasoša), biće Vam poslate članske kartice.

 

Cena dostave:

Srbija – 800,00 dinara

Evropa –10.000,00 dinara

Svet –12.000,00 dinara

 

2. Gotovinski, direktno na Ticketline prodajnom mestu:

 

- od 22.02.2023. Ticketline Shop – Novi Beograd, TC Novi Mercator (od 10 do 18 časova, nedelja je neradni dan).

 

3. Uplata na račun:

Moguća je i uplata na račun, uz preuzimanje članskih kartica na Ticketline prodajnom mestu ili dostavu istih na kućnu adresu.

Nakon urađene rezervacije u roku od 24h neophodno je izvršiti uplatu na tekući račun prema instrukciji sa uplatnice koju dobijate u prilogu rezervacionog mejla.

Moguća je i dostava ulaznica na kućnu adresu na teritoriji cele Srbijekao i širom regiona, Evrope i sveta, prema važećem cenovniku.

 

Dostava članskih kartica je moguća i to samo ako se nakon urađene rezervacije u roku od 24h izvrši uplata na tekući račun. Nakon uplate potrebno je poslati fotografiju lične karte (obostrano)/pasoša na e-mail dokument@ticketline.rs.

Tek kada dobijemo fotografiju Vašeg identifikacionog dokumenta (lične karte-obostrano/pasoša), biće Vam poslate članske kartice.

 

Omogućena je i rezervacija članskih kartica na telefon 011/20-30-570 .

Radno vreme call centra je od ponedeljka do petka od 10 do 17 časova.

Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva.

 

GOTOVINSKI RAČUN ZA PRAVNA LICA MOGUĆE JE DOBITI SAMO UKOLIKO PRE IZDAVANJA FISKALNOG RAČUNA NAGLASITE DA VAM JE POTREBAN GOTOVINSKI RAČUN. 

ZA IZDAVANJE GOTOVINSKOG RAČUNA PRAVNIM LICIMA PRI ONLINE KUPOVINI, NEOPHODNO JE DA SE PRIJAVITE (ULOGUJETE) KAO FIRMA I UNESETE VAŠ PIB.

Jedna osoba može kupiti 1 člansku karticu uz lični identifikacioni dokument za sebe.

Takođe, moguće je kupiti članske kartice i za ostale članove porodice, ali se i za ta lica moraju dostaviti njihovi podaci (ime i prezime, JMBG, adresa, telefon, email adresa), jer su članske kartice personalizovane i 1 osoba može posedovati samo 1 karticu na svoje ime.

 

Posebna napomena: Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš ) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti člansku karticu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca.

Sve dodatne informacije možete dobiti ISKLJUČIVO pozivom na telefon 011/20-30-570.

 

POPUSTI I SPECIJALNE POGODNOSTI KOJE VAM OMOGUĆAVA ČLANSKA KARTICA:

 

Za sve članove Kluba prijatelja FK Partizan će organizovati otvoren trening na početku sezone na glavnom terenu Sportskog centra „Teleoptik“, a jednom mesečno omogućen je obilazak stadiona i Sportskog centra klupskim autobusom. Uz to, omogućen je popust kod zvaničnih sponzora Fudbalskog kluba Partizan.

 

- U ovom trenutku svi članovi FK Partizan mogu ostvariti sledeće popuste: 

  1. Vaučer za kladionicu Soccer
  2. Vaučer u vrednosti od 500 dinara za lanac kafeterija - Kafeterija
  3. Vaučer za popust od 10% u kompaniji Mona
  4. Popust od 10% na usluge u medicinskom sistemu Acibadem Bel Medic
  5. Popust od 10% na kupovinu u kompaniji Zepter
  6. Popust od 10% na kupovine u prodajnim objektima Lap top centra
  7. Popust od 10% u kompaniji Sind na kupovinu ugostiteljskog asortimana i popust od 5% na kupovinu automobila

Dodatni benefiti koji se ostvaruju po vrsti članstva:

Članstvo za novorođenče od 0 do 1 godine - 15% popust na baby opremu u Crno belom butiku

Standardno članstvo - Kupovina sezonske ulaznice “tribina” za sezonu 2023/24 po povlašćenim cenama, popust u FK Partizan Shopu, mogućnost kupovine ulaznica za gostujuće tribine kada FK Partizan igra u Evropi u okviru UEFA takmičenja, pod uslovom da postoji takva mogućnost

Porodično članstvo - Kupovina porodične sezonske ulaznice “tribina” za sezonu 2023/24 po povlašćenim cenama, popust u FK Partizan Shopu, popust za decu na letnjem kampu FK Partizan, popust od 10% na bebi opremu

VIP članstvo - Mogućnost kupovine VIP sezonske ulaznice-lože, popust u FK Partizan Shopu, mogućnost putovanja čarter letom na gostujuće utakmice u organizaciji kluba/5 mesta minimum, prijave preko sajta izvlačenje za 5 članova, poziv na koktele i proslave, mogućnost kupovine ulaznice prve kategorije kada FK Partizan igra u Evropi u okviru UEFA takmičenja ako postoji mogućnost

Organizovani klubovi prijatelja/preko 100 članova – Status kluba prijatelja se stiče učlanjenjem najmanje 100 članova. Članstvo se ostvaruje preko sajta uz upisivanje u obrascu prijave kom Klubu prijatelja pripada član. Klub sa najviše članova ostvaruje pravo na jedan komplet opreme za lokalni Fudbalski klub, predsednik kluba sa najviše članova ostvaruje pravo na jedno putovanje sa klubom na inostranu utakmicu. Klub sa preko 100 članova ostvaruje pravo na “Crno-belo veče” na kome će gostovati dva fudbalera i članovi UO FKP, gostovanje veterana na utakmici sa veteranima lokalnog kluba. Tri kluba sa najviše članova u tekućoj godini ostvaruju pravo na prijateljsku utakmicu lokalnog kluba sa kombinovanim sastavom FKP

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!