ČLANSKE KARTE

VAŽNO OBAVEŠTENJE:

 

 

Poštovani ljubitelji košarke,

 

Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo bez obzira na iskazanu želju i spremnost Ticketline-a za daljim unapređenjem saradnje i podizanjem kvaliteta usluga na još veći nivo, a usled pokušaja jednostranog raskida važećeg Ugovora o poslovnoj saradnji od strane KK Partizan, primorani da obustavimo pružanje svih usluga vezanih za poslovanje sa KK Partizan, a samim tim i aktivnosti vezane za prodaju, podelu i distribuciju članskih karata i majica KK Partizan zaključno sa 15.08.2023. u 18h.

 

Sve rezervacije, upiti, plaćene dostave zaključno sa 15.08.2023. do 18h će biti realizovani narednih dana.

 

Za sva dalja pitanja u vezi sa preuzimanjem članskih karata i majica po osnovu akcije JEDAN PARTIZAN IMAMO, kao i za sva ostala pitanja u vezi sa novom sezonom 2023/24 potrebno je da se obratite marketing službi KK Partizan.

 

Zbog velikog pritiska javnosti i želje svih navijača KK Partizan da saznaju kompletne informacije u vezi sa koracima za narednu sezonu, nerado smo i sa žaljenjem doneli ovakvu odluku, koja je isključivo posledica jednostranog postupanja i izostanka bilo kakvih infomacija od strane KK Partizan.

 

Ovim putam se zahvaljujemo svim navijačima KK Partizan koji su tokom svih ovih godina doprineli da Ticketline uz njihove predloge, sugestije i podršku podigne svoj nivo usluga.

 

Navijačima i klubu želimo uspešnu novu sezonu.

 

 

 

 


 

Info - ovlašćenja za preuzimanje članskih

 

Ukoliko želite da neka druga osoba umesto Vas preuzme člansku karticu i majicu, a na osnovu uplate donacije KK PARTIZANU, moguće opcije možete pročitati OVDE

 


 

 

Podela članskih karata i majica za sve koji su ispunili taj uslov u donatorskoj akciji KK Partizan, počinje u subotu 10.06 od 10h na prodajnim mestima Ticketline, ali zbog  mogućih gužvi na prodajnim mestima usled preklapanja sa utakmicama finalne serije ABA lige sa Crvenom Zvezdom naš predlog i sugestija je da se po članske dolazi od petka 16.06.2023.

 

U četvrtak, 01. decembra, počinje prodaja članskih kartica KK Partizan Mozzart Bet.

 

Novina u odnosu na dosadašnju praksu KK Partizan Mozzart Bet je da će samo članovi kluba moći da kupe sezonske karte za sezonu 2023/24. 

CENE ČLANSKIH KARTICA:

Dete Partizana - 1.000 dinara (Ova kategorija važi za decu do 16 godina)

Standard - 3.000 dinara (Popusti u okviru loyalty programa, 10% popusta na sezonsku kartu uz uslov da ste vlasnik sezonske karte za 2022/23) 

Gold - 6.000 dinara (Popusti u okviru loyalty programa, 10% popusta na sezonsku kartu bez uslova, 5% popusta za dete na letnjem kampu KK Partizan Mozzart Bet)

Platinum - 60.000 dinara, ograničena serija na 300 članova (Popusti u okviru loyalty programa, 10% popusta na sezonsku kartu bez uslova, pravo preče kupovine sezonske karte, 10% popusta na putovanja čarter letovima na gostujuće utakmice u organizaciji kluba, 10% popusta za dete na letnjem kampu KK Partizan Mozzart Bet) 

Jedna osoba za sebe može kupiti samo 1 člansku karticu uz lični identifikacioni dokument.

Takođe, moguće je kupiti članske kartice i za druga lica: decu, prijatelje...,ali se i za ta lica moraju dostaviti na uvid njihovi podaci (ime i prezime, JMBG, adresa, telefon, email adresa), jer su članske kartice personalizovane i 1 osoba može posedovati samo 1 karticu na svoje ime.

 

PRODAJNI KANALI:

Online prodaja, direktnim plaćanjem online karticom na sajtu www.ticketline.rs:

U slučaju da putem online-a kupujete više od 1 članske kartice, potrebno je da za svaku pojedinačnu osobu kreirati zaseban nalog.

Kreiranje zasebnog naloga podrazumeva jedinstvenost sledećih podataka o ličnosti:

 

IME

PREZIME

JMBG (odnosi se na prethodno uneto ime i prezime)

MEJL ADRESA (1 mejl adresa se može koristiti samo za 1 lice)

 

Ukoliko se ista mejl adresa koristi za kupovinu više od 1 članske kartice kupcu će se izdati samo 1 kartica, a rezervacije (plaćene transakcije) za ostale članove će biti obrisane, a uplaćeni novac vraćen na račun kupca.

 

Online kupljene članske kartice možete preuzeti na Ticketline prodajnom mestu: TC Novi Mercator (od 10 do 18 časova, nedelja je neradni dan) ili Vam mogu biti dostavljene na kućnu adresu.

Ukoliko se prilikom ONLINE plaćanja odlučite za dostavu, potrebno je poslati fotografiju lične karte (obostrano)/pasoša na e-mail dokument@ticketline.rs.

Tek kada dobijemo fotografiju Vašeg identifikacionog dokumenta (lične karte-obostrano/pasoša), biće Vam poslate članske kartice.

 

Cena dostave:


- Srbija – 800,00 dinara

 

- Bivša SFRJ (Bosna i Hercegovina (Republika Srpska i Federacija BiH), Crna Gora, Severna Makedonija, Slovenija, Hrvatska) - 3.000 dinara

- Ostatak Evrope – 5.000 dinara

- Ostatak Sveta (Zemlje Američkog, Azijskog, Afričkog kontinenta, Australija i Novi Zeland) – 7.000 dinara

 

 

Gotovinski/platnom karticom, direktno na Ticketline prodajnom mestu:

 

- Ticketline Shop – Novi Beograd, TC Novi Mercator (od 10 do 18 časova, nedelja je neradni dan).


-
Ticketline Voždovac – biletarnica ispred Stadion shopping centra (od 10 do 18 časova, nedelja je neradni dan).

 

 

Uplata na račun:

Moguća je i uplata na račun, uz preuzimanje članskih kartica na Ticketline prodajnom mestu: TC Novi Mercator (od 10 do 18 časova, nedelja je neradni dan) ili dostavu istih na kućnu adresu.

Nakon urađene rezervacije u roku od 24h neophodno je izvršiti uplatu na tekući račun prema instrukciji sa uplatnice koju dobijate u prilogu rezervacionog mejla.

Dostava članskih kartica je moguća i to samo ako se nakon urađene rezervacije u roku od 24h izvrši uplata na tekući račun. Nakon uplate potrebno je poslati fotografiju lične karte (obostrano)/pasoša na e-mail dokument@ticketline.rs.

Tek kada dobijemo fotografiju Vašeg identifikacionog dokumenta(lične karte-obostrano/pasoša), biće Vam poslate članske kartice.

Cena dostave:


- Srbija – 800,00 dinara

- Evropa – 10.000,00 dinara

- Svet – 12.000,00 dinara


Omogućena je i rezervacija članskih kartica na telefon 011/20-30-570 .

Radno vreme call centra je od ponedeljka do petka od 10 do 17 časova.

Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva.

 

GOTOVINSKI RAČUN ZA PRAVNA LICA MOGUĆE JE DOBITI SAMO UKOLIKO PRE IZDAVANJA FISKALNOG RAČUNA NAGLASITE DA VAM JE POTREBAN GOTOVINSKI RAČUN. 

ZA IZDAVANJE GOTOVINSKOG RAČUNA PRAVNIM LICIMA PRI ONLINE KUPOVINI, NEOPHODNO JE DA SE PRIJAVITE (ULOGUJETE) KAO FIRMA I UNESETE VAŠ PIB.

 

Posebna napomena: 

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš ) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti člansku karticu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca.

 

Jedna osoba može kupiti najviše 4 članske kartice uz lični identifikacioni dokument, kao i uz davanje svih neophodnih podataka za učlanjenje na uvid (ime i prezime, JMBG, adresa, broj telefona, email adresa) za svakog pojedinačnog člana za koga kupuje člansku karticu.

 

Sve dodatne informacije možete dobiti ISKLJUČIVO pozivom na telefon 011/20-30-570.

 

 

VAŽNE INFORMACIJE I POSEBNA PRAVILA VEZANA ZA KUPOVINU ČLANSKIH KARTICA

 

- Članarina traje tokom jedne kalendarske godine i ona će se obnavljati u unapred objavljenom periodu. Članske kartice su numerisane i ukoliko se članarina ne obnovi u datom roku za 2024. godinu, klub zadržava pravo da isti broj dodeli nekom drugom. 

- Prodaja članskih karata traje tokom čitave godine, a članstvo će moći da se obnovi za narednu godinu (zadržavanje svog broja) već od 1. decembra 2023. godine do 31. januara 2024.  Nakon toga, broj se vraća u slobodnu prodaju.

- Članovi KK Partizan Mozzart Bet će biti u mogućnosti da uz staru sezonsku kartu sačuvaju svoje mesto u dvorani za sezonu 2023/24. Članovima će biti ponuđeno da sačuvaju svoje mesto ili eventualno izaberu drugo mesto od onih koja budu dostupna.

- Jedan član može kupiti jednu sezonsku kartu. Svi oni koji su na jednu ličnu kartu za tekuću sezonu kupili više od jedne sezonske karte (maksimum četiri u skladu sa zakonom), za čuvanje tih mesta će morati da učlane svoje prijatelje ili članove porodice.

- Jedina kategorija članskih kartica koja će imati ekskluzivno pravo preče kupovine jeste Platinum. Nakon toga, na red će doći svi ostali članovi sa starim sezonskim kartama, a tek potom kreće slobodna prodaja za sve članove.

- Članska kartica se može rezervisati i rezervacija važi 24 časa. Broj članske kartice zavisi od trenutka preuzimanja i ne može se rezervisati.

- Kupovina članskih kartica iz inostranstva je moguća i može se kupiti putem sajta www.ticketline.rs. Preuzimanje članske karte se može obaviti slanjem na adresu u inostranstvu odabirom i plaćanjem odgovarajuće dostave (Srbija, Evropa, svet) ili preuzimanjem na prodajnom mestu Ticketline.

- Kategorija „Dete Partizana“ važi za decu do 16. godina starosti. Onog trenutka kada dete navrši 16 godina više ne ispunjava uslove za dečju kategoriju.

- Popusti traju tokom cele kalendarske godine, to jest do kraja 2023. godine i nisu jednokratni. (Primer: Popusti za kupovinu u prodavnicama odeće i obuće, u kafićima, restoranima ili u apoteci važe onoliko puta koliko puta član KK Partizan Mozzart Bet ode tamo)

- Generalno pravilo je da popusti važe u objektima u Srbiji. Ipak, više detalja o svakom partneru će biti komunicirano naknadno.

- U ovom trenutku loyalty klub čine: 

Napapijri - 20% popusta za kupovinu

Under Armour - 20% popusta za kupovinu

Sport Vision - 10% popusta za kupovinu

Steven Dockman - 20% popusta za kupovinu

Barrel House - 20% popusta u lokalu

Monument - 10% popusta u lokalima

Kafeterija - 10% popusta u lokalima

Mega Gym - 20% popusta na članarinu

Ahilej Gym - 20% popusta na članarinu

Primax apoteka - 20% popusta za kupovinu

Pneumaster Vianor - 15% popusta na uslugu zamene guma

Belmedic - 10% popusta na usluge

MozzartBet - Freebet (mehanizam i iznos će biti objavljeni naknadno)

AdmiralBet - Freebet (mehanizam i iznos će biti objavljeni naknadno)

Klett - 15% popusta na neudžbenički program

Delfi/Laguna - Od 10% do 20% na različita izdanja

Mi Store - Xiaomi - 5% popusta za kupovinu

VK Partizan - 20% popusta za saunu i besplatni termini za plivanje (termini će biti objavljeni naknadno) 

Absolut time - 11% popusta na Tissot satove, prodajno mesto u Knez Mihailovoj 47

KK Partizan Shop - 10% popusta na kupovinu

Lista nije konačna i tokom godine će se širiti.

 

 

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!