SEZONSKE ULAZNICE KK PARTIZAN NIS 2021/2022

ZAJEDNO MOŽEMO SVE! PARNI VALJAK MELJE, NEMA STAJANJA!

PRODAJA SEZONSKIH ULAZNICA SE ZAVRŠVA 14.11.2021. GODINE

 

 

 


 

 

SPECIJALNO OBAVEŠTENJE:


Svi zainteresovani za kupovinu sezonskih ulaznica, od 23.08.2021. mogu na brz i jednostavan način aplicirati za kredit kod Addiko banke uz povoljne uslove na rok otplate do 12 mesečnih rata.


Za više informacije o kreditu kliknite na sliku (logo u nastavku)     addiko

 


 

 

ZAJEDNO MOŽEMO SVE! PARNI VALJAK MELJE, NEMA STAJANJA!

 

U sredu, 11. avgusta 2021. od 10h  putem Ticketline-a počela je prodaja sezonskih ulaznica za sve utakmice koje će Partizan NIS igrati kao domaćin u sezoni 2021/22.

Prvu utakmicu na domaćem terenu, crno-beli će odigrati za vikend 08.10. – 11.10. protiv ekipe Studentskog centra. Prethodno, KK Partizan NIS će odigrati dve utakmice na gostujućem terenu, protiv Zadra i Splita.

 

Crno-beli u sezonu ulaze sa najvišim ambicijama, ali i silno pojačani za povratak publike u dvorane. Čuveni huk sa tribina, ona dodatna vrednost tima Partizana koja je kroz istoriju kluba često donosila prevagu u odlučujućim bitkama, ponovo će se čuti pod svodovima Štark Arene i hale „Aleksandar Nikolić“. Ponovo će crno-beli biti kompletni, a uz podršku koja ne prestaje već 76 godina, pred Partizanom su padali i najjači!

Dom košarkaša Partizana NIS, ponovo će biti Štark Arena.

 

Ipak, usled ranije ugovorenih evropskih i svetskih šampionata u odbojci, boksu i atletici koji se održavaju u najvećoj hali na Balkanu, određeni broj utakmica će crno-beli igrati u svojoj staroj kući, čuvenoj hali „Aleksandar Nikolić“. Zbog toga će svaka ulaznica kupljena za sezonu u Štark Areni imati svoj najpribližniji mogući ekvivalent u hali „Aleksandar Nikolić“ što će kroz personalizaciju biti jasno naznačeno na poleđini kartice!

 

 

 

Usled svih okolnosti i restrikcija izazvanih pandemijom virusa Kovid 19, u prodaji će se naći ORGANIČEN BROJ ULAZNICA!

Stoga požurite i na vreme obezbedite svoje mesto na utakmicama Partizana!

 

CENE SEZONSKIH ULAZNICA:

 

Tribina Nivo 200: 15.000 dinara

Standard 2: 24.000 dinara

Standard 1: 32.000 dinara

Superior: 52.000 dinara

Premium: 58.000 dinara 

Ulaznice za mesta pored terena (Kategorije Court Seat i Top Fan – sa strane koša do klupe Partizana) i lože (Sky Box) prodaju se na upit. Kao i u slučaju ostalih kategorija, po istim kriterijumima i terminima prodaje, prednosti imaju vlasnici kartica „Vera i vernost“ a potom i vlasnici starih sezonskih ulaznica.

 Sezonske ulaznice ne važe za prijateljske utakmice.

Na istaknutu cenu vlasnici kartica „Vera i vernost“ imaju pogodnost dodath 5% popusta na nominalnu cenu ulaznice  kao i umanjenje već uplaćenog avansa u visini  vrednosti kartice „Vera i vernost“.

 

Napomena:

Za vlasnike Premium i Superior ulaznica, OBEZBEĐENI SU POSEBNI ULAZI kako u Areni (Ulazi 104 i 109), tako i u hali Aleksandar Nikolić (Ulaz VIP i VIP-A) (vidi na slikama gore).

Takođe, vlasnici Premium ulaznica imaće mogućnost kupovine parking kartice za utakmice u Štark Areni, po ceni od 5.000 dinara (broj parking mesta je ograničen).

 

RASPORED I DINAMIKA PRODAJE:

 

– VERA I VERNOST SU TVOJA PREDNOST!

Prvi će do karata doći vlasnici kartica „Vera i vernost“ – ljudi koji su u sezoni 2020/21 dali podršku Partizanu i avansno platili rezervaciju svojih mesta za trenutak kada se omogući povratak u dvorane. Njima će od 11.08.2021. na raspolaganju biti mogućnost kupovine ulaznice za mesta koja su kupovinom kartica „Vera i vernost“ rezervisali ili zamena za neka od mesta koja nisu zauzeta u drugim sektorima. Mesta za vlasike kartica „Vera i vernost“ će se čuvati zaključno sa 21.08.2021. godine, nakon čega se ta mesta puštaju u slobodnu prodaju.

 

Potom će od 16.08.2021.  pravo preče kupovine ulaznica dobiti i vlasnici sezonskih karata iz sezone 2019/20 koji će biti u prilici da izaberu neko od trenutno slobodnih mesta.

 

Tek nakon toga, od 23. avgusta, stara mesta se više neće čuvati i preostali kontigent ulaznica će biti pušten u slobodnu prodaju.

 

  1. Od 11.08. do 14.08. – EKSKLUZIVNA PRODAJA SAMO ZA VLASNIKE KARTICA „VERA I VERNOST“ Nivo-100 i Nivo-200
  2. Od 16.08. do 21.08. – EKSKLUZIVNA PRODAJA SAMO ZA VLASNIKE KARTICA „VERA I VERNOST“ I VLASNIKE SEZONSKIH KARATA ZA SEZONU 2019/20
  3. Od 23.08. – SLOBODNA PRODAJA ZA SVE!

 

*Vlasnici kartica „Vera i vernost“ za Nivo 400 nemaju prednost u kupovini sezonske karte. Kako je prilikom prošlogodišnje akcije i naznačeno, kartice za Nivo 400 će vlasnicima doneti pravo preče kupovine dnevnih karata za Nivo 400 na utakmici po izboru u Štark Areni.

 

PRODAJNI KANALI:

 

ONLINE kupovina putem sajta www.ticketline.rs svakog dana 24/7.

 

NOVO NOVO NOVO!!!

Od ponedeljka 23.08.2021. biće otovreno novo prodajno mesto u “TROFEJNOJ SALI” KK PARTIZAN NA STADIONU PARTIZANA (Humska 1). Radno vreme ponedeljak-petak 10-16 časova(subota i nedelja su neradni dani). Prodajno mesto će biti otvoreno zaključno sa 31.08.2021. 

 

Ticketline Shop (Mercator Centar Beograd, Bulevar umetnosti 4, 11070 Novi Beograd lokal u prizemlju pored naplate parkinga). Radno vreme ponedeljak-subota 10-18 časova (nedelja je neradni dan),

 

Putem pozivnog centra na broj 011-2030570, radon vreme ponedeljak subota 10-18 časova,

 

Napomena: U Ticketline Shopu (Mercator Centar Beograd)  i prodajnom mestu na stadionu Partizana omogućena je i kupovina sezonskih ulaznica preko Banka Intesa kartica na 6 mesečnih rata.

 

PRAVILA PRODAJE:

 

Svi valsnici kartica”Vera i vernost” imaju već rezervisana svoja mesta, koja će im biti čuvana zaključno sa 21.08.2021.

Vlasnici kartica „Vera i vernosti“ kao i vlasnici sezonskih karata iz  2019/20 dovoljno je da:

 

       - pozivom na broj 011-2030570 Ticktline pozivnog centra
       - mailom na adresu office@ticketline.rs
       - porukom na viber broj 065-8591597

 

 izaberu:

    a) Kako žele da preuzmu svoje nove sezonske ulaznice:

       - da li žele da dođu u Ticktline Shop (Mercator Centar Beograd) ili
       - da im se kartica pošalje kurirskom službom


   b) kako žele da svoje ulaznice plate:


       - da li žele da uplatu izvrše gotovinom/karticom u Ticketline shopu
       - da li žele da uplatu izvrše na Ticketline račun preko svoje m-banking ili e-banking aplikacije,
         uplatom  u banci, pošti ili nekom drugom uplatnom mestu
       - da li žele da plate kuriru pouzećem prilikom dostave ulaznica

 

Vlasnici kartice VERA I VERNOST kao i vlasnici starih sezonskih ulaznica  koji se odluče za dostavu sezonskih ulaznica na kućnu adresu neophodno da na mejl office@ticketline.rs ili na viber broj: +381 65 8591-597,  uz fotografiju ličnog dokumenta,  pošalje staru karticu VERA I VERNOST odnosno staru sezonsku kartu tako da se jasno vidi bar kod sa kartice, kako bi se ista bila proverena, a nove sezonske poslate na željenu adresu. Trošak slanja pošiljke kurirskom službom obavlja sa na teritoriji Republike Srbije po jedinstvenoj ceni od 500 dinara.


Nakon puštanja prodaje ulaznica u slobodnu prodaju za sve navijače biće omogućen izbor mesta i kupovina karata putem online setvisa Ticketline.rs, tako da će svi kupci imati izbor plaćanja:

 

   Direktnog plaćanja online karticom

 

   Uplatom na Ticketline račun

 

   Pouzećem (direktno plaćanje kuriru prilikom dostave) ili

 

   Gotovinski/karticom direktno u Ticketline shopu.

 

 

Napomena: U Ticketline Shopu (Mercator Centar Beograd) omogućena je i kupovina sezonskih ulaznica preko Banka Intesa kartica na 6 mesečnih rata.

 

 

Posebna napomena: Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokumenta sa fotografijom (lična karta, pasoš, vozaćka dozvola) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca.

UPUTSTVO ZA UPLATU:

Broj žiro računa za uplatu:  250-1450000795770-82
Prilikom uplate obavezno navedite:
1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina
2) U polje "svrha uplate" upisati SEZONSKA ULAZNICA
3) U polje "Primalac" upisati Ticketing d.o.o.
4) U polje "poziv na broj" upisati broj porudžbine koji ste dobili prilikom rezervisanja ulaznica
5) ukoliko poručene ulaznice želite da platite preko računa firme molimo da potvrdu o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete na e-mail: office@ticketline.rs

PRILIKOM UPLATE NA IZNOS KARATA DODATI IZNOS REZERVACIJE 100.00 din I DOSTAVE 500.00 din ZA TERITORIJU CELE REPUBLIKE SRBIJE.

ZA UPLATE BEZ IZNOSA REZERVACIJE I DOSTAVE, KARTE NEĆE BITI IZDATE.

 

Sve dodatne informacije, navijači Partizana mogu dobiti putem telefona 011 20 30 570.

Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva.

Svi oni koji kupe sezonsku ulaznicu  KK Partizan NIS za sezonu 2021/22 svojim kupovinom potvrđuju da:


       - Poznaju Zakon o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim borilištima.
       - Da svesno preuzimam rizik, da u slučaju neovlašćenog upada na teren ili sličnog težeg incidenta opisanog u Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim borilištima (Tuča, izazivanje opšte opasnosti, napad na službeno lice, napad na učesnike sportskog događaja i sl.) mogu ostati uskraćeni za mogućnost ulaska u dvoranu uprkos posedovanju sezonske ulaznice.
       - Da ću poštovati važeće mere prevencije za suzbijanje virusa Kovid 19
       - Da svesno preuzimam rizik da u slučaju više sile neću biti u mogućnosti da prisustvujem nekoj utakmici uprkos posedovanju sezonske ulaznice.




ZAJEDNO MOŽEMO SVE! PARNI VALJAK MELJE, NEMA STAJANJA!

 

 

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!