SEZONSKA ULAZNICA - FK RADNIČKI NIŠ 2021/2022

 

Fudbalski klub Radnički Niš prodaju sezonskih ulaznica počinje u četvrtak 15. jula, koja će trajati do četvrtka 22. jula.

 

Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati u prostorijama FK Radnički Niš (hala Čair - preko puta blagajne hale Čair), u radnom vremenu od 09 do 14 časova svakog radnog dana (vikendom se neće prodavati), gde će se izdavati VAUČER koji je potrebno zameniti za plastičnu karticu.

Podizanje plastičnih kartica za sve one koji su sezonsku ulaznicu kupili u prvoj nedelji (15-17.07.) biće od srede 21.07. takođe u prostorijama kluba, a za one koji su sezonsku ulaznicu kupili u drugoj nedelji prodaje (19-22.07.) biće na dan prve utakmice, a mesto preuzimanja biće blagovremeno objavljeno.

 


Cene sezonskih ulaznica: 

 

  - jug - 1.500 dinara

  - istok  - 3.000 dinara

  - zapad - 3.000 dinara

  - loža - 15.000 dinara




Za kupovinu sezonskih ulaznica potrebno je poneti identifikacioni dokument sa fotografijom.



U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama, lica mlađa od 16 godina ne mogu samostalno kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

 

Za sve koji ne kupe sezonsku ulaznicu u predviđenom roku, biće omogućena kupovina i rezervacija ulaznica preko Ticketline kontakt centra na broj 011-20-30-570 u radnom vremenu od 10 do 18h.

 



Sezonska ulaznica važi za sve utakmice LINGLONG TIRE SUPER LIGE SRBIJE koje se igraju na stadionu Čair u Nišu u sezoni 2021/22.

 

 

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!