KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA?

24.05.2021.20:00h

 

TEKST I REŽIJA: RADE VUKOTIĆ

 

GLUMCI: NATAŠA AKSENTIJEVIĆ i PEĐA DAMNJANOVIĆ

 

Kao logičan nastavak BRAČNOG KABAREA koji je oduševljavao publiku svojom temom KAKO I ZAŠTO UBITI SUPRUGU, nametnula se i tema ZAŠTO I KAKO UBITI MUŽA?

Podstaknut burnim reakcijama nežnog pola, čak i optužbama za muški šovinizam, pisac Antonio Amuri napisao je novi priručnik namenjen suprugama koje su uspele da prežive izlazak prethodnog. U njemu će žene uspeti da pronađu na koji tip supruga su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena...jer upotrebljavanog muža valja savesno ukloniti zato što je suprug uvek vrlo tražena roba - uvek postoji kategorija nezbrinutih, romantičnih i željenih žena koje su spremne da razvedenog uzmu kao novog. Žene bi trebalo da budu solidarne pa da na tržište ne puštaju artikle s kojih je skinuta registarska tablica.

 

 

 

 

 

 

 

NAPOMENA: Rezervisane ulaznice za ovaj događaj mogu se preuzeti na prodajom mestu Stadion shopping center, ul. Zaplanjska 32 Beograd-Voždovac. 

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!