DOŽIVITE GRAD SA VIDIKOVCA PALATE BEOGRAD

RASPRODATO



Nakon više od 40 godina posetioci imaju neponovljivu priliku da 4. i 5. maja vide prestonicu sa vidikovca popularne Beograđanke.

Posle gotovo četiri decenije, tokom 4. i 5. maja u periodu od 11-18 časova, posetiocima će biti omogućeno razgledanje prestonice sa čuvenog vidikovca na 22. spratu Palate Beograd, prve „pametne zgrade" na ovim prostorima.

Poseta ovom simbolu prestonice, osim užitka u pogledu koji ostavlja bez daha i omogućava vidik na ceo grad, pružiće vam i zadovoljstvo da pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija. Iznos prikupljen od prodaje ulaznica, dostupnih po simboličnoj ceni od 100 dinara, kompanija Marera Properties će duplirati i donirati korisnicima Crvenog Krsta.

Visoka 101 metar, sa 23 sprata i preko četiri decenije postojanja iza sebe, Palata Beograd, i danas je jedan od najprepoznatljivijih simbola grada. Rađena po projektu poznatog arhitekte Branka Pešića, 1974. godine, „Beograđanka” je po izgradnji bila najviša zgrada na Balkanu. U toku je prva rekonstrukcija od njene izgradnje, koja će ovu lepoticu pretvoriti u moderan biznis centar, kreiran po meri savremene poslovne zajednice.

Pred vama je jedinstvena prilika da obiđete ovaj arhitektonski biser, uživate u fantastičnoj panorami Beograda koja se pruža sa njenog čuvenog vidikovca na 22. spratu, a istovremeno malim humanim gestom pomognete onima kojima je to neophodno.

 

NAPOMENE:

Zbog epidemioloških mera, broj posetilaca je ograničen na 50 u terminima na pola sata, od 11 do 18 časova oba dana.
Zadržavanje na vidikovcu je OGRANIČENO na 30 minuta.

Molimo vas da dođete 10 minuta pre početka vašeg odabranog termina.

 

 

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!