ticketline

LJUBAV I MODA

20.06.2019 19:30h

 

Tekst: Staša Koprivica


Režija: Aleksandar Nikolić

 

Uloge:

SONJA ILIĆ  Nina Janković/Iva Stefanović

Preduzeće Jugošik
DIREKTOR  Branislav Tomašević
ROĐAK – Nebojša Milovanović
BORA – Andrija Daničić
CICA – Ana Stojanović/ Anka Gaćeša

Preduzeće Jugomoda
DIREKTORKA – Katarina Gojković
MILAN – Stevan Piale
DRAGANA – Tamara Aleksić/Tatjana Dimitrijević

Aero klub
glumice: LUCIJA – Iva Stefanović/Anja Alač
              LJILJA – Tatjana Dimitrijević/Helena Petrović
pevači:   MIŠA – Dušan Šarenac
              BLIZNAKINJE – Tijana Ranđelović, Maja Živković

 

Baletski ansambl:
Neda Popović, Helena Petrović, Dunja Stanković, Irena Maksimović, Nemanja Pražić, Goran Vidaić, Miloš Jadžić, Vukan Belojević, Tara Tomašić

 

Mjuzikl LJUBAV I MODA, nastao po motivima istoimenog hit filma iz šezdesetih godina prošlog veka, nije samo šareni spektakl sa veselim retro pesmama. To je priča o entuzijazmu i optimizmu, podsećanje na neke osnovne etičke i emocionalne vrednosti koje su danas uglavnom u drugom planu.

 

Na čelu dve suparničke modne kuće posleratnog Beograda, Jugošika i Jugomode, nalaze se bivši supružnici  Direktor i Direktorka. Njihovo rivalstvo podstiče ta dva mlada i smela preduzeća da napreduju, ali i da svi zaposleni neizmerno pate zbog njihovog sukoba, borbi i smicalica. Ono što niko ne zna jeste da u osnovi tog sukoba stoji Rođak, namazani muljator spreman na sve kako bi obe firme uništio i osnovao sopstvenu  svoj jedinstveni Jugoštep.

 

Ono što, s druge strane, Rođak ne zna jeste da se između Sonje, Direktorkine i Direktorove kćerke i Bore, Jugošikovog glavnog dizajnera rađa ljubav. Taj momenat neplaniranog izliva emocija poremetiće sve planove ove dve modne kuće i svih koji tu rade, značajno će promeniti planove za konkurentske modne revije i, iznad svega, dodatno otežati Rođaku da izvrši svoj pakleni naum.

 

Predstava Ljubav i moda, sva u nežnim melodijama i pastelnim tonovima, osim nostalgije za nekim jednostavnijim vremenima nudi i nadu da se oni najvredniji delići tih vremena i danas mogu dotaći.

 

 

NAPOMENA: Rezervisane ulaznice za ovaj događaj mogu se preuzeti na svim Ticketline prodajnim mestima.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!