Manchester United FC - FK Partizan

Obaveštenje za utakmicu Mančester Junajted – Partizan
Za navijače Partizana koji su kupili ulaznice za meč Mančester Junajted- FK Partizan za gostujući sektor E235.Želimo da Vas obavestimo da su na ulaznici koju ste dobili za utakmicu Manchester United – FK Partizan, navedeni netačni podaci o lokaciji i da ulaz naveden na ulaznici neće raditi.

Po dolasku na Old Trafford, molimo vas da pređete na ulaz E30, gde ćete čekirati ulaznicu i proći kroz bezbedonosnu proveru. Nakon što uspešno uđete na stadion, molimo vas da se uputite u blok (sektor) E230, gde će biti slobodnih nenumerisanih mesta.

Napomena, obaveštenje važi samo za navedeni sektor E235.

Utakmica se igra u četvrtak, 07.11. sa početkom u 20.00 časova

Srdačno,

FK Partizan 
Za navijače FK Partizan koji žele da gledaju utakmicu na OLD TRAFFORD stadionu u Mančesteru (Engleska) ulaznice će se prodavati od ponedeljka 21.10.2019. i to od 10:00 i trajaće zaključno sa 04.11.2019.

Ulaznice za gostujući sektor se prodaju ISKLJUČIVO uz PASOŠ. Jedan kupac može kupiti samo JEDNU ulaznicu na svoj dokument (PASOŠ).


Direktna prodaja ulaznica će se odvijati u Ticketline SHOP-u  na Novom Beogradu, adresa Bul. Milutina Milankovića 1 lokal 46, radno vreme, radnim danima: od 10.00 do 18.00h i subotom 10.00 do 16.00h

Svako ko plati ulaznice ONLINE ili putem uplate na račun, bilo da dolazi kod nas u TICKELTINE SHOP da preuzme, bilo da traži dostavu na kućnu adresu mora poslati fotokopiju pasoša na e-mail office@ticketline.rs

Ko ne pošalje fotokopiju pasoša, novac će mu biti vraćen ili će mu online transacija biti odbijena i neće dobiti ulaznice.

 

Dostava je moguća za Srbiju-250 din, Evropu-1850 din, Ostale zemlje 2200
DOSTAVA ULAZNICA i UPLATA NA RAČUN:

 Dostava ulaznica je moguća i to samo ako se nakon urađene rezervacije u roku od 24h izvrši uplata na žiro račun. Nakon uplate potrebno je poslati skeniran PASOŠ na email office@ticketline.rs

 

Rezarvaciju za dostavu i uplatu na račun moguće je uraditi zaključno sa sredom 30.10.2019.

Za sve one koji žele postoji mogućnost da, nakon rezervisanja u roku od 24h izvrše UPLATU NA ŽIRO RAČUN i ulaznice podignu u Ticketline SHOP-u  na Novom Beogradu, adresa Bul. Milutina Milankovića 1 lokal 46, radno vreme, radnim danima: od 10.00 do 18.00h i subotom 10.00 do 16.00h.

Uplatu je moguće izvršiti ZAKLJUČNO sa sredom 30.11.2019. Za uplate nakon navedenog roka ne možemo garantovati evidentiranje uplate i obezbeđenje ulaznica , a samim tim ni preuzimanje  ulaznica.

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!