ticketline

Osjećate da vam vrijeme izmiče?
Znate da zaslužujete više, vjerujete da možete bolje?

Otkrijte skrivene tajne dostizanja vašeg punog potencijala. Postanite autor, a ne samo čitač knjiga svog života. Djelujte ODMAH rezervirajte svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju i učinite 2020. najboljom godinom !!!


(www.kenancrnkicacademy.com) osnovana je prvenstveno sa ciljem pomaganja Vama, da ne samo steknete funkcionalna znanja nego i da Vas putem korištenja jedinstvenih, izuzetno moćnih, višestruko dokazanih “cuting edge” alata osposobi za njihovu svakodnevnu praktičnu primjenu čije snažne te nadasve pozitivne efekte ćete sigurno osjetiti u veoma kratkom vremenskom periodu u svim ključnim segmentima svoga života. Nikada nećemo uspjeti dok ne promijenimo nešto od onoga što radimo svakodnevno, tajna svakog velikog uspjeha krije se u svakodnevnici. Uz pomoć KCA metode ovladat ćete konačno svojim životom te postići svoj svaki cilj!

 

Ovaj seminar izvodi se SAMO jednom godišnje.
Učinite konačno nešto za sebe i svoje zaposlenike, prestanite sa odlaganjem, dođite na ovaj seminar i pridružite se odabranom klubu onih koji su primjenom navedene metode postigli izvanredne uspjehe!

Šta Vas očekuje

    - Jedinstveno Transformacijsko iskustvo

    - Poklon Iznenađenja

    - Prilika za ulazak u KC mentorski program

 

 

 

Dr. Kenan Crnkić


autor je velikih internacionalnih bestelera o uspjehu (7 tajni uspjeha), sreći (Pazi kojeg vuka hraniš) i životu (Nadživjeti život).

Njegovi radovi i knjige su prevedeni i objavljeni na više stranih jezika te na Brajevo pismo. Sa više od 300.000 prodatih primjeraka dr Crnkić daleko je najprodavaniji autor ovakve vrste literature u široj regiji! Doktor je ekonomskih nauka i profesor na više visokorangiranih stranih univerziteta. Školovao se kako u zemlji tako i u inostranstvu a specijalističke studije uspješno je okončao i na prestižnoj Harvard Business School (Sjedinjene Američke Države). U praktičnom smislu dr Crnkić uspješno je rukovodio multimilionskim korporacijama i fondacijama u privatnom, ali i državnom vlasništvu. Njegovu bogatu biografiju ukrašava veliki broj prestižnih nagrada i priznanja za izvanredne rezultate u različitim poljima djelovanja.

Dr. Kenan Crnkić certificirani je John Maxwell coach, predavač i transformacijski govornik i prva osoba u Jugoistočnoj Evropi kojoj je Dr John C. Maxwell, kao najpoznatije svjetsko ime iz oblasti liderstva i menadžmenta dodjelio pravo poučavanja po čuvenoj metodi ultimativnog personalnog rasta i razvoja.

 

NAPOMENA: Rezervisane ulaznice za ovaj događaj mogu se preuzeti na svim Ticketline prodajnim mestima.

 

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!