ticketline

IDEALAN MUŽ

22.06.2019 20:00h

 

 

 

“Idealan muž” Oskara Vajlda, u režiji Predraga Štrpca - novi je naslov koji je u pripremi u Beogradskom dramskom pozorištu.

 

Društvena satira ekscentričnog irskog pisca druge polovine XIX veka može se povezati sa mnogim socijalnim i političkim problemima današnjice. Lepršavo, gotovo vodviljski, Vajld se poigrava tezom da savršeni muškarac ipak ima mane, da onaj nesavršeni mora učiniti nešto dobro, a sve se vrti oko pitanja kakav bi onda bio idealan. Istovremeno, britko pero Oskara Vajlda dotiče i pitanja korupcije u višim krugovima, te javne i privatne časti političara.

 

Komad je prevela Olja Đorđević. Autorsku ekipu čine scenograf Marija Kalabić, kostimograf Dragica Laušević, za scenski govor je zadužen Dejan Sredojević, a za pokret Igor Greksa, dok je muzički saradnik Ljubomir Ćustić. Igraju: Branko Janković, Milica Milša, Tatjana Kecman, Aleksandar Jovanović, Savo Radović, Stanislava Nikolić, Nada Macanković, Jadranka Selec, Dobrila Ilić, Vladimir Kerkez, Nikola Malbaša i Dragiša Milojković.

 

 

 

NAPOMENA: Rezervisane ulaznice za ovaj događaj mogu se preuzeti na svim Ticketline prodajnim mestima.

 

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!