FK Partizan - Beşiktaş JKOBAVEŠTENJE ZA NAVIJAČE PARTIZANA

 


Poštovani navijači Partizana,

Dvomeč između FK Partizan i FK Bešiktaš je od strane UEFA proglašen mečom visokog rizika. U skladu sa tom procenom dogovoreno je da na obe utakmice u Beogradu i u Istanbulu nema gostujućih navijača. Po tom dogovoru, ulaznice za gostujući sektor na stadionu Partizana neće biti puštene u prodaju. Isto će važiti i za gostujući sektor stadiona Bešiktaša.

Napominjemo da će ulaznice za utakmicu u Beogradu biti moguće kupiti samo uz lična dokumenta, maksimalno 4 uz jedan lični dokument. Ulaznice neće moći da kupe državljani Turske, kao i osobe za koje se proceni da su navijači Bešiktaša.

Takođe je veoma važno napomenuti da osobama sa obeležjima gostujućeg kluba, neće biti dozvoljen ulaz stadionima, kako u Beogradu, tako i u Istanbulu, čak i u slučaju da poseduju ulaznice za utakmicu.

Molimo navijače Partizana da se ponašaju u skladu sa bezbednosnim preporukama, poštuju protivnika na terenu, navijaju fer i sportski, kao i da učine maksimalni napor da prolazi i stepeništa na stadionu budu prohodni sve vreme, posebno imajući u vidu da su kazne koje je klub platio prethodnih godina, samo za neprohodne prolaze i blokirana stepeništa ogromne i mere se u stotinama hiljada evra.

Vaš FK Partizan20/08/2018  14:27


 

Ulaznice za BEŠIKTAŠ od sutra u prodaji


 

 

Prodaja ulaznica za meč FK Partizan - FK Bešiktaš koji se igra sledećeg četvrtka 23.08.2018. sa početkom u 20:30 časova počeće od sutra, petak, u 12.00 časova.

Cene ulaznica za navedenu utakmicu:


          - JUG/SEVER - 700 dinara
          - ISTOK i ZAPAD, bočni delovi tribina – 1000 dinara
          - ISTOK i ZAPAD, centralni delovi tribina – 1500 dinara
          - Mesto u ložama stadiona 5.000 dinara

 

Ulaznice je moguće kupiti i/ili rezervisati:


     - Ticketline Shop, Novi Beograd, Bul. Milutina Milankovića 1 (lokal 46) radnim danima  09:00 - 18:00h I subotom 10:00 -16:00h.

     - TC VOŽDOVAC - INFO PULT svakim danom od 10:00 - 22:00h

     - Putem sajta www.ticketline.rs

     - Telefonom na broj 011.20.30.570
 

Svi koji žele ulaznice mogu platiti on-line ili uplatu izvršiti na račun, a ulaznice se mogu podići do dana utakmice u Tiketlajn ŠOPU na Novom Beogradu, dok se na dan utakmice podižu ISKLJUČIVO na blagajni broj 1 stadiona Partizan.

Na blagajnama stadiona Partizana prodaja će početi u ponedeljak 20.08.2018. u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

 

Prodaja na dan utakmice odvijaće se ISKLJUČIVO na blagajnama stadiona FK Partizan od 10 časova pa do početka utakmice.


Napomena je da se ulaznice mogu kupiti samo uz lični dokument sa slikom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…), a maksimimalan broj ulaznica po kupcu je 4.

SVA LICA NA STADIONU MORAJU IMATI ULAZNICE, NEMA POVLAŠĆENIH KATEGORIJA.

 

Sezonske ulaznice FK Partizan važe za ovaj meč, a podsećamo vas da se one mogu kupiti svakog radnog dana na prodajnom mestu na stadionu Partizana od 10 do 18 časova, i u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu radnim danima od 09 do 18 časova, subotom od 10 do 16 časova. Prodaja sezonskih ulaznica će trajati do četvrtka do 17:00h, kada će biti i obustavljena.Dobrodošli u Hram fudbala! 

Za sve one koji žele postoji mogućnost da, nakon rezervisanja u roku od 24h izvrše UPLATU NA ŽIRO RAČUN i ulaznice podignu na dan utakmice na blagajni stadiona FK Partizan. Uplatu je moguće izvršiti ZAKLJUČNO sa ponedeljkom 20.08.2018. Za uplate nakon navedenog roka ne možemo garantovati evidentiranje uplate i obezbeđenje ulaznica, a samim tim ni preuzimanje ulaznica.
UPUTSTVO ZA UPLATU:


Broj žiro računa za uplatu:  250-1450000795770-82
Prilikom uplate obavezno navedite:
1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina,
2) U polje "svrha uplate" upisati: PARTIZAN - BEŠIKTAŠ
3) U polje "Primalac" upisati Ticketing d.o.o
4) U polje "poziv na broj" upisati broj porudžbine koji ste dobili prilikom rezervisanja ulaznica,
5) ukoliko poručene ulaznice želite da platite preko računa firme molimo da potvrdu o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete na mail: office@ticketline.rs


ZA UPLATE BEZ IZNOSA REZERVACIJE ULAZNICE NEĆE BITI IZDATE.

 

NAPOMENA:

Ulaznice plaćene preko računa ili ONLINE možete preuzeti zaključno sa 22.08.2018. u TICKETLINE SHOP-u, Novi Beograd, Bul. Milutina Milankovića 1 (lokal 46) radnim danima  09:00 - 18:00h.

Na dan utakmice, ulaznice se preuzimaju ISKLJUČIVO na blagajni  broj 1 stadiona FK Partizan.

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!