VAŽNO OBAVEŠTENJE

Ovim putem želimo da Vas sve, korisnike naših uslga i širu javnost, obevestimo da preduzeće „TICKETING“ doo Beograd ni na koji način nije učestvovalo niti ima bilo kakvu vezu sa (ne)održanim koncertom u okviru turneje „NAJVEĆA ŽURKA NA BALKANU“ Ace Lukasa zakazanom za 05.jun 2017.godine u Hali -  JEZERO Kragujevac u 21 sat.

Preduzeće „Ticketing“ doo Beograd ne stoji iza prodaje i(li) organizacije koncerta, niti je vršilo prodaju ulaznica na prodajnom mestu hotela „ZELENGORA“ niti je na bilo koji način umešano niti ima veze sa prodajom i distribucijom ulaznica za taj koncert.

Stoga, sve posetioce našeg web site-a i oštećene pozivamo da nam se povodom zahteva za refundaciju ne obraćaju. Sa naše strane smo obavestili nadležno Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu i MUP Repulike Srbije u Kragujevcu da su za sada neidentifkovana lica bez našeg znanja i dozvole zloupotrebili naše ime u javnosti i neovašćeno vršili prodaju ulaznica pozivajući se na naše preduzeće.

Molimo Vas za razumevanje, a očekujemo da će nadležni organi vrlo brzo identifikovati i procesuirati počinioce ovog krivičnog dela.

Vama dragi posetioci web site se zahvaljujemo na razumevanju i podšci koju nam dajete!

Vaš „TICKETLINE“ Beograd

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!