The MASTERCLASS

20.11.2022.11:00h
by BORIS OBREŠKI

The MASTERCLASS

COLOR EDUCATION by BORIS OBREŠKI

20.Novembar MADLENIANUM opera teatar

Live on stage 11am / 6pm

Pravo je zadovoljstvo organizovati prvi MASTERCLASS Borisa Obreškog u Srbiji.

Pozivamo Vas da nam se pridružite 20. novembra u "Madlenianum" opera teatru sa početkom od 11 časova i uveličate ovaj događaj svojim prisustvom!

Sa velikim poštovanje prema svim kolegama, kolor edukacija je osmišljena sa idejom o određenom cilju (razmeni iskustava sa svim prisutnim kolegama, međusobnoj komunikaciji, predstavljanju popularnih tehnika kolora koji ce nam pomoci da naš rad bude brži, efikasniji, tačniji, precizniji). Iskustvo Borisa Obreškog od 8 godina u edukacionom timu Emmediciotto kompanije (italijanskog brenda visokog kvaliteta) i predavanjima kolor edukacija u najvećim svetskim metropolama (Milano, New York, Miami, Paris, London, Moscow, Mexico City, Los Angeles, San Francisco, Taipei, Dubai, Mumbai, Copenhagen, Madrid, Tirana, Sarajevo... sasvim je temeljno i dovoljno da mozemo da se upustimo na ovaj veliki korak.

Program je osmišljen na taj način kako bi bio edukacionog i zabavnog karaktera. Preko 30 učesnika se priprema da Vam priredi dan za pamćenje. Pozvani su svi dobre volje i lepog raspoloženja, bez obzira na godine iskustva u frizerskoj industriji (da li su to kolege profesionalci, studenti, početnici .. ) THE MASTERCLASS je organizovan za VAS kao jedinstvena prilika za druženje, osmeh, pozitivne vibracije i naspram svega kao poštovanje upućeno svim kolegama kao i podršci i ljubavi prema ovoj predivnoj umetnosti ..

BITI FRIZER, STILISTA, UMETNIK , je čast i privilegija!

 

Ulaznice za The MASTERCLASS by BORIS OBREŠKI može kupiti EKSKLUZIVNO preko Ticketline prodajne mreže već od 01. jula.

Cenu ulaznica su:

- KLASIK - parter - 7.800 rsd

- VIP - loža - 12.600 rsd

 

PRODAJNI KANALI:

Online prodaja, direktnim plaćanjem online karticom na sajtu www.ticketline.rs

Po uspešno  izvršenom plaćanju kupac ulaznica dobiće svoje ulaznice na mejl kao PDF dokument. Mole se svi online kupci da podese svoje uređaje da mogu učitati priloge iz mejla velikih veličina, kako se ne bi desilo da im se ulaznice ne učitaju na uređaj.

 

Gotovinski direktno na Ticketline prodajnim mestima:

     - Ticketline Shop Novi Beograd - Mercator Centar Beograd (Bulevar umetnosti 4, radno vreme od ponedeljka do subote 10:00 - 18:00h)

     - Ticketline Voždovac: Stadion shopping center (Zaplanjska 32 Beograd - Voždovac, ("TRAFIKA 2" - II sprat) radno vreme svakim danom 10:00 - 21:00h)

 

Omogućena je i rezervacija ulaznica na telefon 011/20-30-570.

Radno vreme call centra je od ponedeljka do subote od 10 do 18 časova.

Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva.

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!