SEZONSKA ULAZNICA - RK PARTIZAN 2021/2022

Bliži se početak nove sezone za najbolje rukometne klubove u Srbiji, u kojoj će se 16 timova boriti za titulu nacionalnog prvaka. Tim povodom, Rukometni klub Partizan pušta u prodaju sezonske karte, sa nadom da će tribine rukometnog hrama na Banjici biti ispunjene do poslednjeg mesta.

 

Za sve koji su nestrpljivo čekali da svoje ime upišu pored grba Partizana i tako pokažu vernost i ljubav prema klubu, sezonske ulaznice biće u prodaji od utorka, 7. septembra, po ceni od 2.000 dinara, a moći će da se kupe ONLINE putem veb-sajta ticketline.rs i na prodajnom mestu:

Ticketline Shop (Mercator Centar Beograd, Bulevar umetnosti 4, 11070 Novi Beograd lokal u prizemlju pored naplate parkinga). Radno vreme ponedeljak-subota 10-18 časova (nedelja je neradni dan),

uz mogućnost rezervisanja putem pozivnog centra na broj 011-2030570, radon vreme ponedeljak subota 10-18 časova,

 

Uz godišnju kartu, pored mečeva domaće ARKUS lige, moći ćete besplatno da uđete na sve utakmice koje će crno-beli u predstojećoj sezoni odigrati kao domaćini (hala SC ,,Voždovac“ na Banjici), što uključuje i:

 

  • mečeve SEHA lige, protiv najboljih klubova iz regiona,
  • utakmice EHF Evrokupa,
  • susrete u okviru Kupa ,,Prof. dr Branislav Pokrajac”.

 

,,Kakva se to buka čuje,

Jača od bure i oluje,

Od tajfuna, od orkana

Navijači Partizana!”

 

Ovo su stihovi Dobrice Erića, kojima vas crno-beli rukometaši pozivaju da dođete na Banjicu i budete deo tima sa šampionskim ambicijama.

 

 

DOSTAVA ULAZNICA:

Navijačima ulaznice mogu biti dostavljene i na željenu adresu uz dodatni trošak dostave. Plaćanje se može izvršiti pouzećem ili prethodnom uplatom na račun.

Nakon uplate potrebno je poslati skeniranu ličnu kartu na email office@ticketline.rs ili na viber broj: +381 65 8591-597


UPUTSTVO ZA UPLATU:

Broj žiro računa za uplatu:  250-1450000795770-82
Prilikom uplate obavezno navedite:
1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina,
2) U polje "svrha uplate" upisati SEZONSKA ULAZNICA RK PARTIZAN
3) U polje "Primalac" upisati Ticketing d.o.o
4) U polje "poziv na broj" upisati broj porudžbine koji ste dobili prilikom rezervisanja ulaznica,
5) ukoliko poručene ulaznice želite da platite preko računa firme molimo da potvrdu o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete na mail: office@ticketline.rs

PRILIKOM UPLATE NA IZNOS KARATA DODATI IZNOS REZERVACIJE 100,00 din i DOSTAVE 500.00 din NA TERITORIJI CELE SRBIJE. ZA UPLATE BEZ IZNOSA REZERVACIJE I DOSTAVE KARTE NEĆE BITI IZDATE.

 

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!