FK Partizan - FK Soči

Kvalifikacije za UEFA Ligu Konferencije 2021/2022 - 3.kolo

NA DAN UTAKMICE PRODAJA ISKLJUČIVO NA BLAGAJNI STADIONA FK PARTIZAN

 

 

Prodaja ulaznica za drugi meč 3. kola kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija između FK Partizan i FK Soči koja je na programu u četvrtak 12.08.2021. u 21h počinje u petak 30.07.2021. od 12 časova putem sajta www.ticketline.rs uz mogućnost ON-LINE plaćanja karticama i dobijanja PDF ulaznice.

 

Nakon izvršenog plaćanja potrebno je poslati fotografiju ličnog dokumenta (lična karta, pasoš) kao i imena svih osoba za koje su ulaznice kupljene na e-mail office@ticketline.rs ili putem Viber-a na broj 065/8591-597.

Po uspešno  izvršenom plaćanju kupac ulaznica dobiće svoje ulaznice na mejl kao PDF dokument. Mole se svi online kupci da podese svoje uređaje da mogu učitati priloge iz mejla velikih veličina, kako se ne bi desilo da im se ulaznice ne učitaju na uređaju.

PDF ulaznice odštampati na A4 formatu i poneti sa sobom kako bi ih prilikom ulaska očitali na kapijama stadiona.

 

Jedna osoba može kupiti najviše 4 ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Svaka ulaznica će biti personalizovana tj. na svakoj ulaznici će biti ispisano ime i prezime vlasnika ulaznice.

 

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

 

Cene ulaznica, po sektorima:

      • jug i sever – 700 dinara
      • istok, bok – 1000 dinara
      • istok, centar – 1500 dinara
      • zapad, bok – 1500 dinara
      • lože – 5000 dinara

 

ZAPAD CENTAR se neće prodavati zbog kovid protokola i restriktivnih zona.

 

 Ulaznice je osim putem ON-LINE prodaje moguće kupiti i na jedan od sledećih načina:

 

      1. Na blagajnama stadiona FK Partizan. Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona FK Partizan počinje u nedelju od 10 časova i trajaće do početka utakmice sa Voždovcem, a nakon toga odvijaće se svakim danom osim nedelje u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

 

      2. Od ove utakmice ulaznice je moguće kupiti i na novom Ticketline prodajnom mestu:

Ticketline Shop Novi Beograd, prizemlje TC Novi Mercator, Bulevar umetnosti 4, u radnom vremenu svakim danom osim nedelje od 10 do 18 časova.

 

      3. Uplatom na račun i preuzimanjem plaćenih ulaznica na blagajni broj 1 stadiona FK Partizan na dan utakmice 12.08.2021 od 10h do 21h. Nakon rezervacije ulaznica dobićete na Vaš mejl uplatnicu sa svim potrebnim podacima za uplatu, koju je potrebno izvršiti u roku od 24h. Ukoliko rezervaciju uradite preko sajta, potrebno je nakon rezervacije poslati fotografiju ličnog dokumenta (lična karta, pasoš)  kao i imena svih osoba za koje su ulaznice kupljene na e-mail office@ticketline.rs ili putem Viber-a na broj 065/8591-597. Preuzimanje ulaznica je moguće samo lično uz lični dokument sa fotografijom na uvid

 

      4. Za sve one koji žele omogućena je i dostava ulaznica na kućnu adresu.

 

DOSTAVA ULAZNICA:
Dostava ulaznica je moguća i to samo ako se nakon urađene rezervacije u roku od 24h izvrši uplata na tekući račun. Nakon uplate potrebno je poslati fotografiju ličnog dokumenta (lična karta, pasoš)  kao i imena svih osoba za koje su ulaznice kupljene  na e-mail office@ticketline.rs ili putem Viber-a na broj 065/8591-597.

 

UPUTSTVO ZA UPLATU:

Broj žiro računa za uplatu:  250-1450000795770-82
Prilikom uplate obavezno navedite:
1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina
2) U polje "svrha uplate" upisati Partizan - Soči
3) U polje "Primalac" upisati Ticketing d.o.o.
4) U polje "poziv na broj" upisati broj porudžbine koji ste dobili prilikom rezervacije ulaznica
5) ukoliko poručene ulaznice želite da platite preko računa firme molimo da potvrdu o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete na email: office@ticketline.rs

PRILIKOM UPLATE NA IZNOS KARATA DODATI IZNOS TROŠKOVA DOSTAVE U IZNOSU OD 500.00 din. I REZERVACIJE 100.00 din. ZA UPLATE BEZ IZNOSA TROŠKOVA DOSTAVE I REZERVACIJE ULAZNICE NEĆE BITI IZDATE.

 

      5. Ulaznice se mogu rezervisati i na telefon 011/20-30-570. Radno vreme call centra je od ponedeljka do subote od 10 do 18 časova. Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva.

 

Sve dodatne informacije možete dobiti ISKLJUČIVO pozivom na telefon Ticketline pozivnog centra 011/20-30-570.

 

SEZONSKE ULAZNICE FK PARTIZAN ZA SEZONU 2021/2022 VAŽE I ZA OVU UTAKMICU.

 

NA DAN UTAKMICE PRODAJA ISKLJUČIVO NA BLAGAJNI STADIONA FK PARTIZAN


Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!