SEZONSKA ULAZNICA - FK RADNIČKI 1923

 

Fudbalski klub Radnički 1923 Kragujevac prodaju sezonskih ulaznica počinje u utorak 20. jula,
koja će trajati do kraja meseca zaključno sa subotom 31. julom.

Cene sezonskih ulaznica: 

 

  - istok  - 3.500 dinara

  - zapad - 3.500 dinara

Prodaja sezonskih ulaznica po prvi put u istoriji kluba se vrši putem interneta (online) na sajtu www.ticketline.rs.
Izborom „PDF (print@home)“ ulaznice i „online plaćanje karticom“, možete izvršiti kupovinu sezonske ulaznice, nakon čega se na mejl dobija PDF vaučer koji će ujedno biti i ulaznica za prvu narednu utakmicu na domaćem terenu koja će se odigrati u drugom kolu Linglong Tire Super lige Srbije.
Preuzimanje plastičnih sezonskih ulaznica biće organizovano u prostorijama kluba od 04. avgusta pred 4. kolo Linglong Tire Super lige Srbije.

Ukoliko online kupac želi da plastičnu karticu dobije na kućnu adresu, potrebno je da pošalje zahtev za dostavu sa brojem rezervacije na mejl  office@ticketline.rs  ili na Viber broj 065/8591-597, na koji je svakako potrebno poslati fotografiju svog identifikacionog dokumenta.

NAPOMENA:

Za sve one koji nemaju karticu sa kojom mogu obaviti online plaćanje, omogućena je rezervacija/kupovina telefonskim putem na broj 011/20-30-570 ili rezervisanje putem sajta www.ticketline.rs uz izbor “Klasična ulaznica” i  “Uplata na račun”.

Nakon izvršene uplate, PDF vaučer koji će važiti samo za prvu utakmicu 23.07.2021. kupac dobija na svoj mejl, koji je registrovao u Ticketline sistemu.

Preuzimanje plastičnih sezonskih ulaznica biće organizovano u prostorijama kluba od 04. avgusta pred 4. kolo Linglong Tire Super lige Srbije.

Ukoliko kupac želi da plastičnu karticu dobije na kućnu adresu, potrebno je da prilikom rezervacije dodatno odabete opciju “Dostava kurirom”.

Sva lica koja bilo kojim putem kupuju ulaznice potrebno je da nakon rezervacije/kupovine automatski pošalju fotografiju svog ličnog dokumenta na e-mail office@ticketline.rs ili putem Viber-a na broj 065/8591-597. 

Radno vreme call centra je od ponedeljka do subote od 10 do 18 časova.

Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva, a moguća je i dostava na kućnu adresu širom Srbije po jedinstvenoj ceni od 500 dinara.

DOSTAVA ULAZNICA:

Dostava ulaznica je moguća tako što se prilikom rezervacije ulaznica čekira polje dostava uz popunjavanje podataka o adresi dostave.

Za one koji rade rezervaciju online ili putem telefona nakon urađene rezervacije neophodno je u roku od 24h izvrši uplatu na tekući račun.


UPUTSTVO ZA UPLATU:

Broj žiro računa za uplatu:  250-1450000795770-82
Prilikom uplate obavezno navedite:
1) tačno ime i prezime osobe na koju glasi porudžbina
2) U polje "svrha uplate" upisati SEZONSKA ULAZNICA FK RADNIČKI 1923
3) U polje "Primalac" upisati Ticketing d.o.o.
4) U polje "poziv na broj" upisati broj porudžbine koji ste dobili prilikom rezervisanja ulaznica
5) ukoliko poručene ulaznice želite da platite preko računa firme molimo da potvrdu o registraciji firme i PIB sa naznakom porudžbine pošaljete na e-mail: office@ticketline.rs

PRILIKOM UPLATE NA IZNOS KARATA DODATI IZNOS REZERVACIJE 100.00 din I DOSTAVE 500.00 din ZA TERITORIJU CELE SRBIJE. ZA UPLATE BEZ IZNOSA REZERVACIJE I DOSTAVE, KARTE NEĆE BITI IZDATE.

Sve dodatne informacije možete dobiti ISKLJUČIVO pozivom na telefon 011/20-30-570.


U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama, lica mlađa od 16 godina ne mogu samostalno kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

Sezonska ulaznica važi za sve utakmice LINGLONG TIRE SUPER LIGE SRBIJE koje se igraju na stadionu FK Radnički 1923 u Kragujevcu u sezoni 2021/22.

 

 

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!