ticketline

ŽIVOT JE LOTO

30.11.2018 20:00h

Urnebesna interaktivna tragikomedija 

"Život je loto"

 Preporuka!

 

 
                        


Ako sanjate o super dobitku na lotu i bezbrižnom životu koji sledi, onda će vam Vera u ovoj komediji pokazati kako se život može preokrenuti u samo 24 sata!

 

Po tekstu Vladimira Đurđevica, a u izvođenju Monike Romić, ova hit predstava govori o događajima i nizu neverovatnih situacija kroz koje je prosla junakinja Vera u samo jednom danu! 

 

Želite li da utičete na ishod jedne predstave? 

Ovog puta ste u mogućnosti, jer publika, glasanjem, bira kakav će biti kraj! 

 

Vera dolazi na železničku stanicu i igrom slučaja, počinje da iznosi svoju nesvakidašnju priču u koju su upleteni i njen muž, ljubavnik, komšinica, kuma, mama, tata, loto, kuglice, laptop, hitna pomoć, spiker sa železničke stanice..

Priča je iz perspektive jedne nezaposlene žene koja balansira između muža informatičara, koji joj sve više ide na živce (mada mu ostaje lojalna) i komšije kriminalca (s kojim je u seksualnoj vezi).  

U toku predstave se desava niz neočekivanih situacija, ali kad Verin muž dobije sedmicu na Lotou a već u sledećem trenutku sazna da ga ona vara, svet joj se ruši i počinje njena drama, a publici komedija.

 

A voz Bar - Beograd sve više kasni...

                       


Da li će naša junakinja otići u slobodu bez novca ili u zatvor, posle kog će je čekati milioni, kad izađe - zavisi od odluke publike, koja izglasa kakav će biti kraj!

 

Ova moderna i neuobičajena predstava će Vas iznenaditi, nasmejati, pomalo zamisliti ali i ispratiti iz pozorišta mnogo boljeg raspoloženja, od onog sa kojim ste došli!

Glumica će Vam, u toku predstave, čak skuvati i kaficu i ponudiće Vas štapicima za grickanje!

 

Uz obilje muzike, predstava je obogaćena i video projekcijom.

 

U ulozi Vere:  Monika Romić

Pisac:  Vladimir Đurđević

Rediteljka:  Bojana Lazić

 

 

Ne propustite predstavu koja se igra širom regiona i na raznim festivalima: "Belef", "Dev9t", "Gumbekovi dani" Zagreb, "KKL" Rijeka, "Brod teatar" NOvi Sad, "Pozorišni dani", Bosna, Srbija, Hrvatska... a na Festivalima monodrame u Albaniji i Makedoniji, osvojene nagrade - za najbolju žensku ulogu i najbolju interakciju sa publikom.

 

 

 

 

NAPOMENA: Rezervisane ulaznice za ovaj događaj mogu se preuzeti na svim Ticketline prodajnim mestima.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!