ticketline

BELFIS 2018.

14.10.2018 20:00h
SAJAM FITNESA, VELNESA I ZDRAVLJA
BELFIS 2018 - Od 12. do 14. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma

NAJVEĆI REGIONALNI SAJAM FITNESA, WELLNESSA I ZDRAVLJA


U Beogradu od 12. do 14. oktobra, u hali 3 Beogradskog sajma, spajamo sportske profesionalce i rekreativce, klubove i proizvođače opreme i suplemenata, zaljubljenike u zdrav život i wellness kompanije, udružujemo sport i zabavu, saveze i entuzijaste, lokalne, državne i evropske institucije.

Na 5000 kvadratnih metara ujedinjujemo energije, inspiracije, motivacije, predstavljamo više od 100 izlagača iz raznih krajeva evropskog kontinenta, vežbamo na tri bine sa najpoznatijim sportskim trenerima, predstavljamo najnovije fitnes trendove u svetu, takmičimo u bodibildingu i powerliftingu!

Isprobavamo nove proizvode, upoznajemo nove brendove, učimo od najboljih i ono što je najvažnije - sjajno se zabavljamo radeći ono što najviše volimo!
BELFIS 2018

BELFIS je već dobio epitet najvećeg regionalnog sajma fitnesa, wellnessa i zdravlja, jer je svoje učešće najvailo više od stotinu izlagača iz Srbije, Nemačke, Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Bugarske i drugih zemalja istočne Evrope.

Očekuje se gotovo 10.000  posetilaca iz regiona koji će imati priliku da tokom tri dana sajma osete i dožive pozitivnu energiju BELFIS-a. Različiti programi i sadržaji realizovaće se kroz više od 60 radionica, master class-ova, stručnih predavanja i dešavanja u sedam različitih zona.

Medical check point, Fitness equipment, Dečija zona i Fit Kid takmičenje, Powerlifting i Bodybuilding, kao i prezentacije novih svetskih fitnes trendova na tri bine okupiće najeminentnije prezentere, renomirana domaća, ali i svetska imena iz sveta fitnesa.

Fitnes trendovi koji su trenutno hit u svetu biće promovisani na BELFIS-u ove godine zahvaljujući organizatoru manifestacije Savezu za rekreaciju i fitnes Srbije, pokroviteljiu Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije i kompanijama i pojedincima koji su prepoznali značaj BELFIS-a.

Epitet najvećeg regionalnog sajma zasluženo je poneo nakon uspešno organizovanog prvog BELFIS-a koji je 2017. godine okupio više od 50 izlagača iz Srbije i jugoistočne Evrope i privukao preko pet hiljada posetilaca.

Učešće na ovogodišnjem sajmu su potvrdili: Međunarodno udruženje za zdravlje, rekreaciju i sportske klubove - IHRSA, Nemačka fitnes asocijacija DSSV, Rimini Wellness Italija, najveći sajam fitnesa i rekreacije u Evopi, kao i brojne kompanije kao što su Gym80, Precor, Matrix, eFIGHTING, 4Dpro, Cardioscan, FIVE, miha Bodytec i SMARTfit.

Značaj ove manifestacije prepoznale su i kompanije poput Nike, Telekom Srbija, FitPAss, Uniqa, Esensa,  kao i institucije, klubovi, kompanije koje se posredno ili neposredno bave fitnesom, velnesom, rekreacijom i zdravim životom, Fakulteti sporta i fizičkog vaspitanja sa Univerziteta u Srbiji...ZAŠTO BELFIS?

Fitnes i wellness industrija beleže najbrži rast u poslednjih pet godina

Procenjuje se da će fitness i wellness predstavljati treću biznis revoluciju, nakon automobila i personalnih računara

Fitnes okuplja osobe kojima je u fokusu  zdrav način života, pravilna ishrana i fizička aktivnosti

 

 

 

NAPOMENA: Rezervisane ulaznice za ovaj događaj mogu se preuzeti na svim Ticketline prodajnim mestima.          

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!