ticketline

StandUpFest 2018.STEPHEN K AMOS "Bouquets and Brickbats"

08.10.2018 20:00h
VIII StandUpFest 2018.STEPHEN K AMOS na otvaranju osmog Stand Up Fest-a!

Osmi međunarodni festival stand up komedije u Beogradu, StandUpFest 2018, biće otvoren 8. oktobra 2018. u UK “Vuk S. Karadžić” nastupom poznatog engleskog komičara i voditelja Stephena K Amosa!

Zanimljivo je da je on nastupao u Beogradu baš na StandUpFest-u pre tačno dve godine – 8. oktobra 2016. u Domu sindikata. Za svoju beogradsku godišnjicu, Stephen će nastupati sa potpuno novim forama u okviru turneje pod nazivom Bouquets and Brickbats i to sa jednim ciljem – da publiku bar na kratko razveseli i da nam pomogne da zaboravimo na haos u kome živimo.

Ovogodišnji StandUpFest održaće se na čak tri beogradske lokacije – UK “Vuk S. Karadžić”, Kombank dvorana i Ben Akiba comedy club & bar, a smejaćemo se forama najboljih domaćih, regionalnih i svetskih stand up zvezda. Više informacija o repertoaru i učesnicima objavićemo uskoro na zvaničnim sajtovima standup.rs i standupfest.com. Karte za otvaranje StandUpFest-a 2018 i nastup Stephena K Amosa dostupne su u online prodaji putem sajta ticketline.rs, a od septembra karte će biti dostupne i na blagajni UK “Vuk S. Karadžić”. Vidimo se 8. oktobra!


Cena karte: 1200rsd
Show će biti izveden na engleskom jeziku.STEPHEN K AMOS Bouquets and Brickbats

Izrazito cenjeni i okrepljujući stendap komičar i medijska ličnost Stephen K Amos vratio se sa svetske turneje i ove jeseni ponovo uzima put pod noge u svojoj potpuno novoj turneji Bouquets and Brickbats (Buketi i cigle). Njegov glavni cilj je da nas razveseli, bar na trenutak, i da nam pomogne da zaboravimo u kakvom haosu se svet danas nalazi.

Buketi i cigle. Hvala i kritika. Ljubav i mržnja.  Zašto takve krajnosti? Danas je izgleda svako stručnjak, kritičar, sudija. Ili žrtva. Zar smo mi nacija snežnih pahulja sa nezasluženim osećajem prava, koje nisu u stanju da prihvate suprotna mišljenja?  

Da li ljudi zaista razumeju stvari prema kojima imaju tako snažna osećanja i da li znanje podstiče neutralnija osećanja? Zašto su svi ili smrtno uvređeni ili toliko fanatični da ne vide greške?

Dve godine je prošlo od Bregzita, a Britanija je podeljenija nego ikad. Zaboravite na sve što se događa u svetu i uronite u vedru komediju ,,jedne od najsimpatičnjih ličnosti u britanskoj komediji’’ Radio Times.

Pogledajte ga još i u QI, The People’s History of LGBT (BBC), Celebrity Storage Hunters i Alan Davies: As Yet Untitled na UKTV, Live At The Apollo i Have I Got News For You na BBC1, kao i u četvrtoj sezoni What Does The K Stand For? na BBC Radio 4.


,Izuzetno vešto…vrištali smo tokom improvizacije koja je bila apsolutno prvoklasna…izaćićete sa predstave nasmejani’ The Times

‘Vedra komedija istinske legende stendapa’ 
Perth Now

‘Neprekidan i nezaustavljiv smeh… ne propustite’ 
The Age Melbourne

‘Sat savršen do poslednje note’ 
Metro

Meta-smešno’  Sunday Times
Promoter programa: Standup.rs
www.standup.rs
www.standupfest.com


NAPOMENA: Rezervisane ulaznice za ovaj događaj mogu se preuzeti na svim Ticketline prodajnim mestima.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!