ticketline

StandUpFest 2017. "Veče otvorenog mikrofona"

22.10.2017 20:00h
VII StandUpFest 2017.

U okviru sedmog StandUpFest-a održaće se i tradicionalni Otvoreni mikrofon, gde će organizacija Standup.rs da potraži nove kolege. Ovo je 11. Otvoreni mikrofon u organizaciji Standup.rs.


Prvi Otvoreni mikrofon održan je 4. novembra 2010. godine i tada je pobednik bio Aleksandar Perišić, komičar organizacije Standup.rs i jedan od prvih stand up komičara  na ovim prostorima.


Program void: Galeb Nikačevič


Molimo sve zainteresovane je da svoje prijave pošalju na mejl standup@standup.rs, sa naslovom ˝Prijava za open mic˝ i pripreme sopstveni tekst u trajanju od 5 minuta. Nakon što producenti organizacije pregledaju radove, najbolji će dobiti šansu da svoje umeće isprobaju i na sceni.

Prijava treba da sadrži vašu kratku biografiju kao i video klip od 2-3 minuta sa materijalom koji planirate da izvedete . Takođe, napominjemo da postoji mogućnost ponovnog nastupa na večerima otvorenog mikrofona. Drugim rečima, ukoliko vaš prvi pokušaj ne bude dovoljno dobar, a ljudi koji se bave stand up komedijom procene da imate potreban talenat, zvaćemo vas ponovo.


Prijave šaljite do 10. oktobra! Do 15. oktobra svi prijavljeni dobiće povratnu informaciju putem mejla da li je njihova prijava prihvaćena.


Važno je napomenuti i da su žiri članvi organzacije Standup.rs ali naravno i publika koja svojom reakcijom nepogrešivo daje odgovor ko je imao najbolji nastup.


Takmičari koji prema glasovima žirija osvoje prva tri mesta dobiće radionice stand up komedije, kao i potencijalnu saradnju sa organizacijom Standup.rs.


Cena ulaznice: 250 dinara


Producent programa: Standup.rs
www.standup.rs
www.standupfest.com

 

 

NAPOMENA: Rezervisane ulaznice za ovaj događaj mogu se preuzeti na svim Ticketline prodajnim mestima.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!