ticketline

У једном од најзанимљивијих сусрета 32.кола Супер лиге Србије за сезону 2016/2017, у суботу 22.априла са почетком у 19 часова, на стадиону Младост у Крушевцу, састају се ФК Напредак и ФК Црвена звезда.

 

Одређене су цене улазница за предстојећу утакмицу:

север - 200 динара
југ - 400 динара (трибина предвиђена за навијаче ФК Црвена звезда)
исток - 500 динара
запад један - 600 динара
запад два - 700 динара

 

Улазнице се могу купити од петка 21.априла на следећим продајним местима:

 

- Благајна стадиона Младост у Крушевцу у радном времену:

Петак 21.април од 10 до 19 часова

Субота 22.април од 10 часова до почетка утакмице

 

- Тикетлајн, продајно место Бул. Милутина Миланковића 1 (иза Медигруп болнице) у радном времену од 09 до 18 часова, уз могућност резервисања улазница путем кол центра позивом на број 011/2030-570 или онлајн на адреси www.ticketline.rs

 

- За навијаче ФК Црвена звезда биће омогућена и куповина улазница на благајнама стадиона Рајко Митић у Београду (одређен контигент из сектора намењеног за гостујуће навијаче) у радном времену:

Петак 22.април од 11 до 18 часова

 

 

Резервисане улазнице се могу преузети и у Крушевцу, ВИП улаз, прва канцеларија на првом спрату, у петак од 10 до 19 часова.Куповина улазница врши се искључиво уз лични докумен са фотографијом, обзиром да је утакмица високог ризика. По једном документу могу се купити највише четири улазнице.

 

На сам дан утакмице, улазнице ће се продавати од 10 часова до почетка утакмице, с тим што ће се продаја вршити на свим билетарницама стадиона Младост,односно на северној,источној,јужној и билетарницама на западу један и западу два. 

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!